Mergi la conţinutul principal
“We will all die in Braila” (O să murim în Brăila)

Petiţie pentru anularea deciziei de eutanasiere a câinilor fără stăpân din municipiu

• Asociaţia Dog Rescue Norway îi cere primarului Marian Dragomir să revină asupra deciziei de a eutanasia maidanezii din adăposturile publice • ieri, până la închiderea ediţiei, petiţia adunase aproape 5.700 de semnături, susţinătorii fiind atât din România cât şi din alte ţări

 

În urmă cu câteva zile, Dog Rescue Norway, un ONG pentru protecţia animalelor, a lansat o petiţie prin care îi cere primarului Marian Dragomir să revină asupra deciziei de a eutanasia maidanezii din adăposturile publice. Petiţia este intitulată “We will all die in Braila” (O să murim în Brăila) şi până ieri, la închiderea ediţiei, adunase aproape 5.700 de semnături, susţinătorii fiind atât cetăţeni români, cât şi străini.

Mai jos, redăm o parte din conţinutul petiţiei:

“Au trecut 3 ani de la prima noastră campanie de sterilizat în Brăila! Pe parcursul acestor 3 ani am legat prietenii strânse cu iubitorii de animale din Brăila! De 3 ani, primari diferiţi, însă cu aceiaşi oameni care lucrează pentru ei, s-au împotrivit şi au refuzat tot ce a ţinut de colaborări! Vorbim despre oraşul fără inimă, Brăila, unde locuitorii nu beneficiază de îndrumarea sau informaţiile la care au dreptul, iar în consecinţă, primarul actual al Brăilei împreună cu oamenii care lucrează pentru el vor avea oportunitatea de a continua măcelul animalelor (...) Acum este momentul în care trebuie să reacţionăm, ca asociaţie de salvare şi protecţie a animalelor, nu putem să rămânem în anonimat şi să îi lăsăm să moară în acest fel (...)”.
Petiţia poate fi citită integral AICI: https://www.change.org/p/dragomir-viorel-marian-we-will-die-in-braila?s…âminibar

Reamintim că Târgul de adopţie a câinilor fără stăpân organizat de Primăria Municipiului Brăila în perioada 11 şi 12 august nu a avut succesul aşteptat de autorităţi. În urma acţiunii s-au adoptat 23 de câini, iar alte patru patrupede au fost aduse de brăileni la acţiunea din Parcul Monument, în vederea adopţiei. 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro