Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 600 de divorturi in primele noua luni ale anului

Evolutia fenomenelor demografice in primele noua luni ale anului, in judetul Braila, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, releva tendinta de scadere a nuptialitatii, in paralel cu cresterea ingrijoratoare a divortialitatii. Astfel, potrivit specialistilor Directiei Regionale de Statistica Braila, in perioada ianuarie - septembrie 2005, numarul casatoriilor incheiate in municipiul Braila si in judet a fost de 1333, cu aproape 200 mai putine decit in perioada similara a anului trecut. In primele noua luni ale anului 2005, s-au inregistrat in tot judetul Braila un numar de 610 divorturi, fata de 597 cite au fost in 2004, iar rata divortialitatii a fost mai mare decit media pe tara.
Numarul nascutilor vii inregistrati la Braila, in perioada ianuarie - septembrie a. c., a fost de 2.569, iar al decedatilor de 3.302, din care 29 decedati cu virsta sub un an, precizeaza statisticienii. Acest lucru determina un spor natural negativ de - 733 persoane, in ultima instanta, o scadere continua a populatiei din judetul Braila si o imbatrinire a acesteia. Tendinta de scadere a populatiei a devenit constanta in ultimul deceniu, la fel si declinul familiei brailene, constrinsa sa se lupte cu saracia si cu somajul.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii