Mergi la conţinutul principal

Peste 60 de posturi scoase la concurs de Spitalul Județean

* este vorba exact de 68 de posturi vacante, de la asistenți medicali, fiziokinetoterapeut, până la fochiști și zugrav-vopsitor * dosarele de concurs se depun în perioada 9 - 22 ianuarie * datele pentru probele scrise, practice și interviu diferă de la un post la altul

 

 

Peste 60 de posturi au fost scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Brăila, cel mai mare angajator din județ. Se caută asistenți medicali generaliști, infirmiere, îngrijitoare curățenie, tehnicieni, brancardieri la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), fiziokinetoterapeut, registratori medicali, liftieri, garderobieri, auditori, șoferi, zugravi și lăcătuși. Să le luăm pe rând.

Unitatea spitalicească are nevoie de 31 de asistenți medicali generaliști, după cum urmează: 1 la compartimentul Hematologie, 1 la compartimentul Chirurgie Orală Maxilo-Facială, 1 la secția Pediatrie I, 2 la Dietetică Pediatrie/Adulți, 1 la ambulator cabinet Cardiologie, 1 la compartimentul Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă, 1 la compartimentul Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, 2 la secția Neonatologie, 3 la compartimentul Prematuri, 1 la secția ATI III, 1 la spitalizare de zi, 1 la camera de gardă Ortopedie, 1 la Sterilizare (corp D - Maternitate), 3 la laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală, 1 la laboratorul Analize Medicale, 2 la Serviciul de supraveghere, prevenire și limitare a infecțiilor asociate asistenței medicale, 2 la cabinetul Oncologie, 1 la cabinetul Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, 1 la Serviciul de Management al Calității Serviciilor Medicale și 4 la UPU. Dosarele se depun în perioada 9 ianuarie - 22 ianuarie 2018. Concursul se organizează la sediul SJU. Proba scrisă va avea loc pe 12 februarie, la ora 10.00, iar interviul este programat pentru data de 15 februarie, ora 10.00.

Cele 13 posturi de infirmiere sunt împărțite pe următoarele secții: Chirurgie Generală II (1 post), Chirurgie Ortopedie infantilă (1), compartimentul Chirurgie Vasculară (1), Obstretică-Ginecologie I (1), Obstretică-Ginecologie II (3), compartimentul Terapie Intensivă (1), Bloc Operator - corp B (1) și UPU (4). Dosarele se depun în perioada 9 - 22 ianuarie, iar proba scrisă va fi susținută de candidați pe 19 februarie, la ora 10.00. Interviul va avea loc pe 22 februarie, la ora 10.00. Ambele probe se vor desfășura la sediul SJU.

De asemenea, SJU scoate la concurs și 5 posturi de îngrijitoare curățenie, pentru secțiile Chirurgie Generală II (1 post), Pediatrie II (1), Obstretică-Ginecologie II (1), Serviciul Anatomie Patologică-Citologie, Histopatologie, Prosectură (1) și UPU (1). Cei interesați pot depune dosarele de concurs în perioada 9 - 22 ianuarie, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 26 februarie, la ora 10.00, iar interviul pe 1 martie, la ora 10.00.

 

Se caută 3 liftieri, 1 fiziokinetoterapeut și un brancardier la UPU

 

Spitalul mai are nevoie de 4 registratori medicali, 1 statistician medical pentru Serviciul Evaluare și Statistică Medicală și 1 registrator medical la UPU. Persoanele interesate vor depune dosarele începând de azi până pe 22 ianuarie. Concursul va avea loc în trei etape: proba scrisă - 12 martie, ora 10.00, proba practică - 15 martie, ora 10.00, și interviul - 20 martie.

Și liftierii sunt căutați pentru angajare la spital. Unitatea sanitară a scos la concurs 3 posturi la Serviciul Administrativ-Transport. Candidații trebuie să aibă diplomă de bacalaureat sau diplomă de școală generală, autorizație și talon de vize eliberate de ISCIR. Nu e o condiție vechimea. Dosarele se depun până pe 22 ianuarie, iar proba scrisă va avea loc pe 19 martie, ora 13.00. Interviul este programat pentru data de 22 martie, ora 13.00.

Alte două posturi sunt destinate garderobierilor. Cei interesați trebuie să aibă diplomă de bacalaureat sau diplomă de școală generală, iar vechimea nu este necesară. Aceștia vor depune dosarele până pe 22 ianuarie. Concursul va avea 2 etape: proba scrisă - 19 martie, ora 10.00, și interviul 22 martie, ora 10.00.

UPU are nevoie de un brancardier. Pentru acest post, candidații trebuie să aibă diplomă de școală generală, iar vechimea nu este necesară. Dosarele se depun până pe 22 ianuarie. Proba scrisă va avea loc pe 5 martie, ora 10.00, iar interviul pe 8 martie, ora 10.00.

Spitalul își mărește echipa și cu un fiziokinetoterapeut, la laboratorul Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie. Candidatul ideal are diplomă de licență în specialitate și minim 6 luni vechime ca fiziokinetoterapeut. Candidații au la dispoziție două săptămâni pentru a depune dosarele, până pe 22 ianuarie. Proba scrisă se va desfășura pe 5 martie, la ora 10.00, iar interviul va avea loc pe 8 martie, ora 10.00.

Persoanele interesate de postul de auditor grad I în cadrul compartimentului Audit trebuie să aibă diplomă de licență în studii economice și 4 ani vechime în domeniu. Dosarele se depun până pe 22 ianuarie, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 26 februarie, ora 10.00, iar interviul pe 1 martie, ora 10.00.

SJU mai caută și un tehnician, pentru Serviciul Informatică, iar candidatul ideal are diplomă de absolvire a învățământului postliceal de specialitate sau diplomă de bacalaureat și minim 6 luni vechime în activitatea informatică. Data limită pentru depunerea dosarelor este 22 ianuarie, astfel ca proba scrisă să se poată desfășura pe 19 februarie, ora 10.00, proba practică pe 22 februarie, iar interviul pe 27 februarie, ora 10.00.

 

Lista continuă cu locuri de muncă pentru șoferi, lăcătuși, zugravi și fochiști

 

În echipa spitalului va intra și un șofer, fiind nevoie de acesta la Serviciul Administrativ-Transport. Candidații trebuie să aibă studii medii, minim 3 ani vechime ca șoferi și permis pentru categoriile B și C. Dosarele de concurs se primesc până pe 22 ianuarie. Concursul va avea trei etape: proba scrisă - 5 februarie, proba practică - 8 februarie și interviul - 13 februarie.

Pentru postul de zugrav-vopsitor dosarele se depun până pe 22 ianuarie, iar persoanele interesate trebuie să aibă studii medii sau școală profesională, certificat de calificare în meseria de zugrav-vopsitor, iar vechimea nu este necesară. Proba practică va avea loc pe 5 februarie, ora 8.00, iar interviul se va desfășura pe 8 februarie, ora 8.00.

Candidații pentru postul de lăcătuș trebuie să aibă studii medii sau școală profesională. Nu este necesară vechimea. Data limită pentru dosare este 22 ianuarie. Proba practică se va desfășura pe 5 februarie, ora 14.00, iar interviul pe 8 februarie, ora 14.00.

Nici pentru postul de fochist, vechimea nu e o condiție. În schimb, candidații trebuie să aibă studii medii sau școala profesională, dar și autorizație de fochist. Dosarele de concurs se depun până pe 22 ianuarie. Proba practică este programată pentru data de 5 februarie, ora 11.00, iar proba interviului pe 8 februarie, ora 11.00.

Toate concursurile se vor desfășura la sediul Spitalului Județean de Urgență Brăila. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0239.692.222, interior 2174 - Serviciul Resurse Umane.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro