Mergi la conţinutul principal

Peste 60 de șoferi lăsați fără permis

în week-end, echipaje de poliție au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice și au legitimat peste 200 de persoane aflate în stații Peco, la bar sau în săli de jocuri •  polițiștii au acționat și pe arterele de circulație și i-au urmărit pe șoferii teribiliști • duminică, polițiștii au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 20 permise de conducere • sâmbătă, polițiștii au aplicat 179 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 80.925 lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut 21 de permise de conducere • vineri, polițiștii au dat 146 de amenzi, în valoare totală de peste 60.310 lei, fiind reținute alte 21 de permise de conducere

 

Sute de persoane legitimate și zeci de șoferi lăsați fără permis, în week-end. Vineri, sâmbătă și duminică, peste 60 de șoferi au rămas fără permis, după cum arată polițiștii.

Sâmbătă, polițiștii au aplicat 179 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 80.000 lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut 21 de permise de conducere. Vineri, polițiștii au dat 146 de amenzi, în valoare totală de peste 60.000 lei, fiind reținute alte 21 de permise de conducere.  Au fost efectuate controale în săli de jocuri de noroc, cafe-baruri și în stații PECO, fiind legitimate peste 200 de persoane.

Duminică, polițiștii au ridicat în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce alte 20 permise de conducere.

 

Teanc de amenzi, în cele trei zile de week-end

Duminică, 11 februarie, în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii au desfășurat 17 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri. S-a întervenit la 41 de evenimente, iar pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 291 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 124.055 de lei. Au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 20 permise de conducere, după cum arată polițiștii.

Duminică, în intervalul orar 09:00-12:30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila și ai Poliției Orașului Ianca, sprijiniți de jandarmi și poliție locală, au acționat în sistem integrat în zona piețelor din municipiul Brăila, a localității Șuțești și a centrelor comerciale, în scopul prevenirii faptelor ilegale, fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.980 de lei.

Tot în data de 11 februarie, în intervalul orar 16:00-19:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei și Însuraței au organizat și desfășurat pe raza municipiului Brăila o acțiune tip Blitz pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de disciplină în rândul participanților la trafic. În noaptea de 11/12 februarie, în intervalul orar 00:30-02:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au desfășurat acțiuni și filtre în zona de competență pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

Sâmbătă, 10 februarie, în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii au desfășurat 16 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc. Oamenii legii au intervenit la 42 de evenimente. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 179 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 80.925 lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 21 de permise de conducere și au ridicat 8 certificate de înmatriculare.

Sâmbătă, în intervalul orar 17:00-01:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au desfășurat o razie în zona de competență, au verificat mai multe societăți comerciale, au legitimat 135 de persoane, controlate 122 de vehicule, fiind testați cu aparatul etilotest 110 șoferi. Polițiștii au aplicat 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 27.405 lei, fiind reținute patru permise de conducere.

Tot sâmbătă, în intervalul 15:00-19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca au desfășurat o acțiune pentru reducerea riscului rutier. Polițiștii au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 17.495 de lei, dintre care 18 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 8 pentru neportul centurii de siguranță, 3 pentru I.T.P. expirat și 15 pentru alte abateri.

Polițiștii au desfășurat o acțiune și în zona piețelor și centrelor comerciale de pe raza municipiului, au legitimat 55 de persoane și au controlat 41 de vehicule.

Vineri, 9 februarie, polițiștii și jandarmii au desfășurat 20 de acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.”În acest context au fost controlate mai multe societăți comerciale, precum stații PECO, săli de jocuri de noroc, societăți tip cafe-bar, legitimate 200 de persoane, controlate peste 130 de vehicule, 75 dintre șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilotest. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 146 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 60.310 lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 21 de permise de conducere”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro