Skip to main content

Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Steaua - Arsenal

Peste 500 de jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti vor asigura ordinea publica la meciul Steaua - Arsenal Londra, care va avea loc marti, la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, in etapa a doua a grupei H a Ligii Campionilor.
Totodata, jandarmii vor actiona pentru prevenirea fenomenului infractional, intervenind prompt, in cazul tulburarii ordinii publice, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei Bucuresti remis agentiei MEDIAFAX. Jandarmeria Bucuresti le cere spectatorilor care vor fi prezenti la meci sa participe la spectacolul sportiv si sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice.
Pe traseele de afluire/defluire, cit si in zonele adiacente stadionului, efectivele Jandarmeriei Bucuresti, vor fi sprijinite de echipaje ale politiei si agenti comunitari.
Suporterii echipei Steaua vor fi dispusi in tribuna 0, tribuna I, tribuna a II-a, peluza I si peluza a II-a - partea dinspre tribuna a II-a, iar accesul in stadion se va face prin portile de acces 1 si 2 din Complexul Sportiv. Suporterii clubului Arsenal Londra, aproximativ 1.400, vor fi dispusi la peluza a II-a, partea dinspre tribuna I. Accesul in stadion al suporterilor londonezi se va realiza prin poarta de acces 4 (sere).
Accesul publicului in stadion se va face incepind cu ora 17.45, pe baza de bilete, acreditari de presa si invitatii, emise de FC Steaua. Interzicerea comercializarii bauturilor alcoolice in zona stadionului se va face incepind cu ora 14.00. Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, petarde ori alte obiecte ce pot fi folosite la actiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenta. Conform legii, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica. Spectatorului ii este interzis: sa arunce cu obiecte in teren sau in directia altor spectatori, sa sara gardul care delimiteaza spatiul de joc, sa deterioreze sau sa distruga mobilierul in interiorul locurilor de desfasurare a meciului, sa intre pe spatiul de joc sau sa impiedice actiunea fortelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu