Mergi la conţinutul principal

Peste 400 de participanti la faza judeteana a Olimpiadei de Limba romana

Aproape 500 de elevi s-au inscris la faza judeteana a Olimpiadei de Limba romana. Cei mai multi au fost la gimnaziu, 334, din care 100 au fost numai la clasa a VIII-a. Dintre acestia nu s-au prezentat 108, cei mai multi neprezentati fiind la liceu. Conform metodologiei de concurs au fost premiati elevii pe transe de note. Astfel ca sint 151 de premianti. Mai jos vom publica numele primilor trei clasati de la fiecare clasa, indiferent de premiul pe care l-au obtinut. premierea tuturor celor 151 de elevi va avea loc pe 23 aprilie, la Colegiul National "Nicolae Balcescu".
La clasa a V-a primii trei au fost: Miruna Danaila - "Balcescu", Andra Bujoiu - "Mihai Eminescu", Cristina Anghel - "Mihai Viteazul".
La clasa a VI-a primii elevi sint: Florentina Miron - "Al. I. Cuza", Madalina Sandu - Liceul de Arta, Otilia Rosu - "Ion Bancila".
La clasa a VII-a premiantii sint: Alina Dumitru - "Iorga", Luciana Iancu - "Valsan" Faurei, Anca Jianu - "Murgoci", iar la clasa a VIII-a, primii trei elevi au fost: Irina Lupu - "Eminescu", Cristina Rujan - "Creanga", Mihaela Condruz - Liceul de Arta.
Primii trei premianti de la clasa a IX-a sint Andreea Todiras - "Balcescu", Ana-Maria Stretcu - "Balcescu", Tatiana Floricica - "Balcescu". Primii trei elevi si de la clasa a X-a sint Elena Balea - "Balcescu", Florentina Parlog - "Murgoci", Alexandru Lefter - "Balcescu", Elena Nanescu - "Balcescu". La clasa a XI-a pe primul loc s-a situat Corina Gazdoiu de la "Murgoci", urmata de Cristina Cojocaru - Liceul de Arta, Iulia Lazar - "Balcescu" si Catalina Diplas - "Balcescu". La clasa a XII-a cei mai buni elevi sint: Catalina Stan - "Iorga", Vladut Nichifor - "Balcescu", Maria Meca - "Iorga".
Lotul cu elevii care vor reprezenta Braila la faza nationala a olimpiadei pentru gimnaziu sint: Miruna Danaila, Andra Bujoiu, Florentina Miron, Madalina Sandu, Alina Dumitru, Luciana Iancu, Irina Lupu si Cristina Rujan. Lotul elevilor de liceu care vor reprezenta Braila la faza nationala este format din: Andreea Todiras, Ana Maria Stretcu, Elena Balea, Florentina Parlog, Iulia Lazar, Catalina Diplas, Catalina Stan si Vladut Nichifor.
Faza nationala pentru gimnaziu se va desfasura la Iasi in perioada 11 - 15 aprilie, iar pentru liceu in aceeasi perioada la Rimnicu-Vilcea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu