Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 400 de participanti la faza judeteana a Olimpiadei de Limba romana

Aproape 500 de elevi s-au inscris la faza judeteana a Olimpiadei de Limba romana. Cei mai multi au fost la gimnaziu, 334, din care 100 au fost numai la clasa a VIII-a. Dintre acestia nu s-au prezentat 108, cei mai multi neprezentati fiind la liceu. Conform metodologiei de concurs au fost premiati elevii pe transe de note. Astfel ca sint 151 de premianti. Mai jos vom publica numele primilor trei clasati de la fiecare clasa, indiferent de premiul pe care l-au obtinut. premierea tuturor celor 151 de elevi va avea loc pe 23 aprilie, la Colegiul National "Nicolae Balcescu".
La clasa a V-a primii trei au fost: Miruna Danaila - "Balcescu", Andra Bujoiu - "Mihai Eminescu", Cristina Anghel - "Mihai Viteazul".
La clasa a VI-a primii elevi sint: Florentina Miron - "Al. I. Cuza", Madalina Sandu - Liceul de Arta, Otilia Rosu - "Ion Bancila".
La clasa a VII-a premiantii sint: Alina Dumitru - "Iorga", Luciana Iancu - "Valsan" Faurei, Anca Jianu - "Murgoci", iar la clasa a VIII-a, primii trei elevi au fost: Irina Lupu - "Eminescu", Cristina Rujan - "Creanga", Mihaela Condruz - Liceul de Arta.
Primii trei premianti de la clasa a IX-a sint Andreea Todiras - "Balcescu", Ana-Maria Stretcu - "Balcescu", Tatiana Floricica - "Balcescu". Primii trei elevi si de la clasa a X-a sint Elena Balea - "Balcescu", Florentina Parlog - "Murgoci", Alexandru Lefter - "Balcescu", Elena Nanescu - "Balcescu". La clasa a XI-a pe primul loc s-a situat Corina Gazdoiu de la "Murgoci", urmata de Cristina Cojocaru - Liceul de Arta, Iulia Lazar - "Balcescu" si Catalina Diplas - "Balcescu". La clasa a XII-a cei mai buni elevi sint: Catalina Stan - "Iorga", Vladut Nichifor - "Balcescu", Maria Meca - "Iorga".
Lotul cu elevii care vor reprezenta Braila la faza nationala a olimpiadei pentru gimnaziu sint: Miruna Danaila, Andra Bujoiu, Florentina Miron, Madalina Sandu, Alina Dumitru, Luciana Iancu, Irina Lupu si Cristina Rujan. Lotul elevilor de liceu care vor reprezenta Braila la faza nationala este format din: Andreea Todiras, Ana Maria Stretcu, Elena Balea, Florentina Parlog, Iulia Lazar, Catalina Diplas, Catalina Stan si Vladut Nichifor.
Faza nationala pentru gimnaziu se va desfasura la Iasi in perioada 11 - 15 aprilie, iar pentru liceu in aceeasi perioada la Rimnicu-Vilcea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii