Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 400 de locuri de munca vacante

La "Bursa generala a locurilor de munca", actiune organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM), brailenii interesati sa-si gaseasca un job vor avea posibilitatea sa aleaga dintr-o oferta bogata de locuri de munca vacante. Institutia a contactat peste 1.300 de angajatori, din care 46 au confirmat participarea cu 462 locuri de munca.
Cele mai multe oferte sint agricultura, industria mijloacelor de transport, constructii si confectii, iar cele mai putine in tranzactii imobiliare. In cadrul acestei actiuni vor fi amenajate standuri pentru mediere, consiliere privind cariera si formare profesionala. De asemenea, pentru persoanele marginalizate social, aflate in dificultate si confruntate cu riscul excluderii profesionale, care se incadreaza in una din categoriile de persoane prevazute de Legea nr.116/2002 privind prevenirea si combaterea marginalizarii sociale, va fi amenajat un stand special.
"Bursa generala a locurilor de munca" se va desfasura pe data de 7 aprilie, incepind cu ora 09.00, atit in municipiul Braila (la Sala Polivalenta "DANUBIUS"), cit si in orasele Faurei (la Casa de Cultura de pe str. Republicii nr. 44) si Insuratei (la Sala de Sedinte a Primariei Insuratei, Sos. Brailei nr.18). "Pentru municipiu si-au anuntat participarea 35 de angajatori, cu 411 locuri de munca. La Faurei vor fi prezenti 5 angajatori, cu 33 locuri de munca, in urmatoarele ocupatii: mecanic agricol, conducator auto, mecanizator, confectioner asamblor articole din textile, muncitor necalificat in agricultura. De asemenea, la Insuratei, oferta vine din partea a 6 angajatori, care au comunicat 18 locuri de munca in ocupatiile: vinzator, tractorist, sudor, mecanic agricol, combainier agricol, strungar universal, muncitor necalificat in agricultura", a precizat Simona-Ely Chioibas, director executiv al AJOFM Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii