Mergi la conţinutul principal

Peste 330 de suplinitori vor un post in invatamint

In perioada 2 - 3 septembrie, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean, au fost depuse, pentru examenul de suplinire, 336 de dosare. Dintre acestea, 69 de cereri vin din partea suplinitorilor calificati iar 267 de la suplinitorii necalificati.
Cei mai multi suplinitori calificati, 15, au optat pentru disciplina educatie fizica si sport, sase pentru educatori si matematica, opt pentru limbi straine si sapte pentru invatatori. In ceea ce-i priveste pe suplinitorii necalificati, cei mai multi dintre acestia, 94, au optat pentru educatori, 31 pentru limbi straine, 26 pentru invatatori, 15 pentru educatie fizica si sport, 13 pentru biologie, 11 pentru informatica si opt pentru educatie plastica.
Proba scrisa a testarii pentru suplinitorii calificati si necalificati are loc luni, 8 septembrie, la Scoala "Al. I. Cuza", iar interviul pentru suplinitorii necalificati se va desfasura marti, 9 septembrie, tot la Scoala "Al. I. Cuza".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu