Mergi la conţinutul principal

Peste 300 de joburi la ”Bursa locurilor de muncă”

• evenimentul are loc astăzi, de la ora 09.00, la Sala Polivalentă ”Danubius”

 

Astăzi, de la ora 09.00, la Sala Polivalentă ”Danubius”, are loc ”Bursa generală a locurilor de muncă”, eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Brăila. 

”Pentru acest eveniment AJOFM Brăila a contactat peste 970 angajatori, din care au confirmat participarea 26 angajatori cu 320 locuri de muncă, vacante în următoarele domenii principale de activitate: construcții; construcția de nave și structuri plutitoare; industria alimentară; repararea și întreținerea navelor și bărcilor; fabricarea articolelor de îmbrăcăminte; agricultură; activități de protecție și gardă; hoteluri și alte facilități de cazare; captarea, tratarea și distribuția apei; alte activități recreative și distractive; activități de asigurări de viață; spălarea și curățarea (uscată) articolelor textile și a produselor din blană; coafură și alte activități de înfrumusețare; comerț; alte activitati de creditare”, transmite instituția printr-un comunicat de presă.

Un alt angajator care va fi prezent la bursa este Centrul Militar Județean Brăila – Biroul Informare Recrutare, care va prezenta oferta Ministerului Apărării Naționale, respectiv:

- pentru soldat gradat profesionist în municipiul Brăila - 55 locuri, din care 33 pentru posesorii de permis auto categoria B si C;

- oferta educațională a Ministerului Apărării Naționale - ofițeri (licență)- 492 locuri,                              maiștri militari/ subofițeri (studii postliceale)- 1391 locuri, cursuri de formare ofițeri (filieră indirectă) - 132 locuri,  cursuri de formare subofițeri (filieră indirectă) - 665 locuri.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro