Mergi la conţinutul principal

Peste 300 de joburi disponibile la Bursa locurilor de muncă pentru Absolvenţi

• evenimentul va avea loc astăzi, începând cu ora 09.00, la Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila • sunt aşteptaţi să participe atât absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ, cât şi alte persoane care se află în căutarea unui loc de muncă • la Bursă au confirmat participarea 24 de angajatori care vor pune la “bătaie” peste 300 de joburi

 

Ai terminat liceul sau facultatea şi cauţi un job? Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila organizează, joi, 20 octombrie 2016, începând cu ora 9.00, “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”, la Facultatea de Inginerie şi Agronomie Brăila, cu sediul în Calea Călăraşilor, nr. 29.

La acest eveniment sunt aşteptaţi să participe angajatori, absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ, precum şi alte persoane care se află în căutarea unui loc de muncă.

Potrivit unui comunicat al Agenţiei, până acum au fost contactaţi 840 angajatori, din care 24 au confimat participarea cu 314 locuri de muncă vacante, în urmatoarele domenii de activitate: fabricarea de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule; industria alimentară; fabricarea articolelor de îmbrăcăminte; fabricarea utilajelor pentru extracţie şi construcţii; activităţi de asigurări; industria metalurgică; hoteluri şi restaurante; activităţi de protecţie şi gardă; activităţi de telecomunicaţii prin reţele cu cablu; repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor; comerţ; activităţi de servicii anexe transporturilor pe apă; alte activităţi de tipărire; activităţi auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activităţi de asigurări şi fonduri de pensii; alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice; alte activităţi.

Joburile care vor fi oferite la bursă sunt în următoarele meserii/ocupaţii: consultant financiar-bancar, inginer prelucrări metalurgice, inginer nave, medic veterinar, inginer industrie alimentară, proiectant inginer mecanic, inginer mecanic, designer vestimentar, expert în securitate şi sănătate în muncă, inginer tehnolog metalurg, programator, inginer textile, agent vânzări, confecţioner cablaje auto, confecţioner asamblor articole din textile, muncitor necalificat în industria confecţiilor, strungar la maşini de alezat, călcătoreasă lenjerie, sudor, muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide, laminator pe laminoare continue, agent comercial, agent de securitate, vânzătoare, controlor tehnic de calitate, operator introducere, validare şi prelucrare date, confecţioner modele, lăcătuş mecanic, dispecer centru de alarmă, electrician de întreţinere şi reparaţii, maistru metalurgie, maşinist pod rulant, strungar universal, bucătar, cadru tehnic cu atribuţii în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor, frigotehnist, gestionar depozit, legător manual, lucrător gestionar, măcelar, operator în verificarea, reîncărcarea şi repararea stingătoarelor de incendiu, sudor cu arc electric cu electrod nefuzibil în mediu de gaz protector, sudor manual cu flacără de gaze, tehnician confecţii textile, tipograf şi tranşator.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro