Mergi la conţinutul principal

Peste 30 de persoane cu dizabilităţi au venit la Bursa locurilor de muncă

• evenimentul a fost organizat de AJOFM Brăila • la bursă au participat opt angajatori care au oferit peste 40 de locuri de muncă

 

În fiecare an, pe 3 decembrie este marcată “Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi”, cu scopul de a promova şi implementa programele destinate îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă pentru aceste categorii sociale defavorizate.

În acest context, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila, a organizat, luni “Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi”, eveniment ce a avut loc la sediul agenţiei, din bulevardul Dorobanţilor, nr. 603-605.

La bursă au participat opt angajatori cu peste 44 locuri de muncă vacante în urmatoarele domenii de activitate: fabricarea articolelor de îmbrăcăminte; fabricarea utilajelor pentru extracţie şi construcţii; prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe; captarea, tratarea şi distribuţia apei; fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie; comerţ.

Principalele locuri de munca vacante au fost în următoarele meserii/ocupaţii: operator calculator electronic şi reţele; confecţioner asamblor articole din textile; strungar universal; sudor; instalator apă canal; izolator hidrofug; zugrav; muncitor necalificat în industria confecţiilor; ambalator manual; spălator vehicule; muncitor necalificat în metalurgie.

La bursă au participat 43 persoane interesate de oferta de locuri de muncă, din care 32 persoane cu dizabilităţi. Persoanele participante au primit materiale informative privind serviciile oferite de agenţie solicitanţilor de loc de muncă (pliante, broşuri, model CV EUROPASS).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro