Mergi la conţinutul principal

Peste 30 de evenimente, cu intervenția polițiștilor. S-au dat peste 150 de sancțiuni

în cursul zilei de marți, polițiștii au intervenit la 34 de evenimente, 28 dintre acestea fiind sesizate prin apel 112 • pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 152 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 40.175 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut șapte permise de conducere

 

Continuă acțiunile de control ale polițiștilor, organizate în scopul depistării factorilor criminogeni, de la nivelul municipiului și județului, care pot pune în pericol siguranța comunității. Ziua de marți a venit cu zeci de intervenții ale polițiștilor și cu amenzi de peste 40.000 lei.

La data de 5 septembrie, în cadrul acțiunii «Blocada», desfășurată în sistem integrat, polițiștiiși jandarmii au desfășurat 9 acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.

Activitățile și controalele au vizat prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență, a tâlhăriilor, a infracțiunilor de furt din buzunare, dar și monitorizarea situațiilor conflictuale și aplicarea măsurilor legale care se impun.

Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 34 de evenimente, 28 dintre acestea fiind sesizate prin apel 112. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 152 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 40.175 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, șapte permise de conducere. În cadrul acțiunilor au fost legitimați cetățenii, fiind informați cu privire la riscurile consumului de droguri și consecințele unui comportament agresiv și controlate autovehiculele oprite”, au precizat polițiștii.

În noaptea de luni spre marți, în intervalul orar 22:00-01:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila și ai polițiilor orășenești, au desfășurat acțiuni punctuale pentru intensificarea activităților de prevenire și combatere în scopul descurajării comiterii de fapte antisociale și reducerea riscului rutier. În acest context, au fost legitimate 59 de persoane, verificate societăți comerciale, precum săli de jocuri de noroc, societăți tip cafe-bar, stații PECO, au fost controlate 55 de vehicule, fiind testați 27 deșoferi cu aparatul etilotest.

Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate, în valoare totală de 4.030 de lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro