Mergi la conţinutul principal

Peste 2.500 de brăileni au primit sfaturi de la polițiști în cadrul ”Săptămânii prevenirii criminalității”

săptămâna trecută, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au transmis informări pentru aproximativ 2.600 de brăileni, în cadrul a 41 de activităţi şi acţiuni orientate spre prevenirea criminalităţii

 

Evenimentul naţional „Săptămâna prevenirii criminalităţii” iniţiat şi derulat de Poliţia Română în perioada 20-24 mai 2024 a asigurat în judeţul Brăila informarea cetăţenilor prin acţiuni susţinute ale poliţiştilor brăileni  din  cadrul următoarelor structuri: Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității,  Biroul Siguranță Școlară, Servicul Rutier, Serviciul Criminalistic, Biroul de Proximitate, Polițiile Orășenești Ianca, Făurei și Însurăței și cu implicarea partenerilor noștri instituționali: Penitenciarul Brăila, Jandarmerie Brăila, Centru Antidrog și Centrul regional împotriva traficului de persoane.

La finalul săptămânii, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au satisfacţia informării a peste 2.600 de brăileni, în cadrul a 41 de activităţi şi acţiuni orientate spre prevenirea criminalităţii. Activitățile de prevenire desfășurate de polițiștii brăileni vor continua în baza priorităților de intervenție preventivă stabilite pentru acest an, respectiv: Program județean de prevenire a victimizării minorilor; Program județean de prevenire a  violenței domestice; Program județean de prevenire a  criminalității informatice”, se arată în comunicatul transmis de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro