Mergi la conţinutul principal

Peste 200 de volume, donaţii pentru campania “Puneţi mâna pe o carte!”

• operele scrise de autorii brăileni Fănuş Neagu şi Panait Istrati se regăsesc printre cărţile dăruite

 

“Căsuţa cu cărţi” din Grădina Mare s-a îmbogăţit cu peste 200 de volume. Sunt cărţi donate în ultimele zile de patru brăileni. O donaţie consistentă a fost făcută de Gabriela Dascălu, profesoară la Liceul de Arte “H. Darclee”, cărţile scriitorului brăilean Fănuş Neagu regăsindu-se printre exemplarele dăruite. Şi pentru că am pomenit de autori brăileni, o colecţie impresionantă de cărţi scrise de Panait Itsrati ne-a fost donată de Ştefan Fusea, preşedintele Camerei de Comerţ şi Agricultură Brăila. Unele sunt volume de colecţie, cum este cazul cărţii “Chira Chiralina” apărută în anul 1966 la “Editura pentru literatură”.

Noile titluri primite de la donatori vor fi expuse la loc de cinste pe rafturile bibliotecii nostre, “Căsuţa cu cărţi” fiind deschisă tuturor iubitorilor de lectură.

Mulţumim încă o dată tuturor celor care s-au alăturat până în prezent campaniei “Puneţi mână pe o carte!”, tuturor celor care au înţeles mesajul campaniei, acela de a încuraja cititul în rândul copiilor, tinerilor şi adulţilor. Porţile ziarului “Obiectiv - Vocea Brăilei” rămân în continuare deschise pentru cei care vor să facă donaţii la sediul nostru din str. Mihai Eminescu nr. 56, parter, la departamentul de Mica Publicitate, de luni până vineri, între orele 8.30-15.30, iar sâmbăta între orele 9.30-12.30. Reamintim că volumele nu trebuie să fie noi, dar să fie în stare bună. Fie că vorbim de scriitori brăileni, români sau străini, clasici sau contemporani, fie că sunt basme, poveşti, nuvele, romane celebre, trilogii fantasy sau cărţi de dezvoltare personală, ne dorim ca în “Căsuţa cu cărţi” să se regăsească exemplare pentru toate gusturile.

Dăruieşte o carte! Fii parte din poveste!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro