Mergi la conţinutul principal

Peste 200 de pensionari primesc daruri de Crăciun

• acţiunea se desfăşoară până pe data de 24 decembrie, atât la sediul Uniunii Judeţene a Pensionarilor din Brăila, cât şi la domiciliul persoanelor netransportabile

 

Peste 200 de persoane cu venituri reduse sau netransportabile primesc zilele acestea pachete cu produse din partea Uniunii Judeţene a Pensionarilor din Brăila, pentru a sărbători creştineşte Ziua de Crăciun. Acţiunea a început în dimineaţa zilei de ieri, 18 decembrie 2019, după ce Tinca Rusu Preda, preşedinte al filialei judeţene, Mariana Ioniţă, vicepreşedinte, cât şi alţi membri din conducerea filialei au ridicat pachetele oferite de Primăria Municipiului Brăila, iar pensionarii şi-au primit bucuroşi darurile.

Pachete similare, care conţin cozonac, ulei, zahăr, făină, pulpe de pui, pâine, vor fi distribuite şi la Clubul “Ana Aslan”, club care face parte din Uniunea Judeţeană a Pensionarilor din Brăila, iar persoanele netransportabile, 10 la număr, primesc pachetele cu daruri la domiciliu, oferite de Tinca Rusu Preda, preşedinte al filialei judeţene.

După cum am aflat de la Mariana Ioniţă, astfel de acţiuni caritabile, dar şi de socializare a seniorilor, în diverse locaţii, se derulează nu doar cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Periodic, bătrânii de la Căminul “Sfântul Petru şi Pavel” sau copiii cu dizabilităţi de la Centrul de pe lângă Protecţia Copilului primesc din partea   filialei Judeţene a Uniunii Pensionarilor daruri presărate cu diverse momente artistice, acţiuni care îi fac să uite pentru câteva clipe de singurătate, de bătrâneţe sau de bolile de care suferă.

“Vineri, pe 20 decembrie, de exemplu, mergem să îi colindăm pe bătrânii de la Căminul “Sfinţii Petru şi Pavel” de pe strada Zambilei cu daruri de sărbători, vom avea cu noi şi câţiva pensionari care le vor interpreta cântece de suflet, încercăm să îi bucurăm creştineşte în Ajun de Crăciun,”, a subliniat Tinca Rusu Preda, adăugând că astfel de acţiuni, cât şi împărţirea darurilor oferite de Primărie se va derula până pe 24 decembrie.  

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro