Mergi la conţinutul principal

Peste 200 de braileni au beneficiat de sprijin in ocuparea unui loc de munca

Peste 200 de persoane din judetul nostru au beneficat de servicii de ocupare a unui de loc de munca oferite in cadrul proiectului "Acces" derulat de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila in parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii (CDIMM). Proiectul finantat de Uniunea Europeana prin programul PHARE 2005 a avut ca obiectiv general intensificarea programului personalizat de masuri active si preventive pentru ocuparea fortei de munca in 8 localitati din judet: Insuratei, Viziru, Zavoaia, Stancuta, Ciocile, Bertesti, Racovita si Ciresu. Asa cum au explicat cei doi parteneri implicati in proiectul "Acces", serviciile oferite celor 214 persoane din grupul tinta au fost concentrate pe solicitanti de loc de munca, prin apropierea serviciilor de ocupare de beneficiari sau potentiali beneficiari, printr-o abordare proactiva, o atitudine deschisa si o mai buna evaluare a situatiei somajului. In plus, proiectul a atins si un al scop important: identificarea rezervei de forta de munca din judetul Braila, preponderent din mediul rural.
In urma implementarii acestui proiect, dintre cei 214 beneficiari informati si consiliati, 60 au beneficiat si de servicii de mediere, iar in final, 2% din grupul tinta initial constituit si-au gasit un loc de munca.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu