Mergi la conţinutul principal

Peste 160 de persoane legitimate și 78 de autovehicule controlate, în noaptea de sâmbătă spre duminică

sâmbătă noaptea, între orele 19.00-02.00, polițiștii din Ianca și Însurăței au   desfășurat pe raza de competență mai multe razii pentru menținerea ordinii publice, cu scopul de a preveni faptele cu violență din mediul stradal • în urma activităților, au fost legitimate 164 de persoane, controlate în trafic 78 de autovehicule, verificate 20 societăți comerciale și au fost efectuate mai   multe testări alcoolscopice

 

Acțiuni de amploare desfășurate de polițiști, în week-end, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, prevenirea faptelor cu violență și reducerea riscului rutier pe arterele de circulație. Peste 160 de persoane au fost legitimate și 78  de autovehicule controlate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Ianca și Însurăței.

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, în perioada  09-11 decembrie, polițiștii brăileni sprijiniți de jandarmi au acționat în

municipiu și pe raza județului pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat, atât pentru conștientizarea de către cetățeni a riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, cât și pentru reducerea numărului accidentelor rutiere. “Au fost organizate și desfășurate 52 de acțiuni și s-a intervenit la 122 de evenimente, 99 dintre acestea fiind sesizate prin apel 112. Pentru  neregulile constatate, polițiștii au aplicat 354  de  sancțiuni  contravenționale, în valoare totală de 144.855 de lei. Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din județul Brăila, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente de circulație. Ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 20 permise de conducere și au retras 32 certificate de înmatriculare”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

 

Șapte ore cu razii intense ale polițiștilor din Ianca și Însurăței

De exemplu, în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, în intervalul orar 19:00-02:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ianca și Însurăței au desfășurat, pe raza de  competență, razii pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică cu scopul de a preveni și combate faptele săvârșite cu violență în mediul stradal. “În urma activităților, au fost legitimate 164 de persoane, controlate în trafic 78 de autovehicule, verificate 20 societăți comerciale și au fost efectuate mai   multe testări alcoolscopice. Au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.545 de lei, 18 dintre   acestea   conform   O.U.G.  195/2002,  5  conform Legii  61/1991 și  3  la  alte acte normative”, au arătat polițiștii.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro