Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 130 de firme la Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii "CAMEX" Galati

Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii "CAMEX", aflata la cea de-a opta editie in acest an, si-a deschis ieri portile pentru publicul din Galati si Braila. La deschiderea oficiala au participat prefectul Galatiului, Mihai Capra, primarul Dumitru Nicolae, Adriana Iftime, director executiv al Patronatului Societatilor din Constructii, Florin Mindirigiu, directorul general al "ABplus" - firma organizatoare, alti membri ai autoritatilor locale si ai mass-media.
Peste 130 de companii din domeniul constructiilor si instalatiilor isi vor expune ofertele de produse si servicii publicului galatean si brailean. Partenerii "Policolor", "Romstal", "RPC" si "Lindab", impreuna cu Primaria Municipiului Galati si cu organizatorul, "ABplus", va invita sa vizitati expozitia, care va fi deschisa publicului pina duminica, programul de vizitare fiind intre orele 10 si 18, iar duminica intre 10 si 14.
"Camex" reprezinta o retea de 16 expozitii din domeniul constructiilor, evenimentul din Galati inscriindu-se in programul expozitional de toamna, acestuia urmindu-i alte doua evenimente similare la Ploiesti (26-29 octombrie) si Craiova (9-12 noiembrie). Important de mentionat este ca evenimentul de la Galati face parte dintr-o retea nationala unica de tirguri de constructii, retea pozitionata pe locul doi, dupa "Construct Expo" organizat de "Romexpo", in industria evenimentelor expozitionale de profil.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii