Mergi la conţinutul principal
Acțiuni de amploare desfășurate de polițiști, în week-end

Peste 100 de sesizări prin apel 112 și amenzi de aproape 150.000 lei

în week-end, polițiștii au acționat intens pentru prevenirea faptelor ilegale și a celor cu violență, au intervenit la 129 evenimente, iar pentru neregulile constatate au aplicat sancțiuni în valoare totală de 145.665 lei

 

Polițiștii brăileni acționează permanent, în municipiu și județ, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violență, pentru menținerea ordinii publice, precum și pentru reducerea riscului rutier.

În perioada 18-20 noiembrie, polițiștii brăileni sprijiniți de jandarmi au acționat în municipiu și pe raza județului pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pentru conștientizarea de către cetățeni a riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, cât și pentru reducerea numărului accidentelor rutiere. “Au fost organizate și desfășurate 50 de acțiuni și s-a intervenit la 129 evenimente, 104 dintre acestea fiind sesizate prin apel 112. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 327 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 145.665 de lei”, au transmis polițiștii.

Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din județul Brăila, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente de circulație și au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 15 de permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

 

Peste 70 de persoane legitimate de polițiști

La data de 19 noiembrie a.c., în intervalul orar 19:00-22:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Însurăței au desfășurat pe raza de competență o razie pentru prevenirea faptelor antisociale săvârșite în mediul stradal, a faptelor contra patrimoniului și pentru reducerea riscului rutier. În urma activităților au fost legitimate 72 de persoane, controlate în trafic 55 de autovehicule, verificate 11 societăți comerciale și au fost efectuate 55 de testări alcoolscopice.

Au fost aplicate 10 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.070 de lei, 5 dintre acestea conform O.U.G. 195/2002, 4 conform Legii 61/1991 și una la alt act normativ.

În continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea întregului fenomen infracțional!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro