Mergi la conţinutul principal

Pericol de electrocutare pe Faleză

• un punct de alimentare cu energie electrică a navelor andocate la chei, atenţie! aflat sub tensiune, a fost vandalizat, fiind sustras capacul de protecţie a bornelor • orice trecător neatent s-ar fi putut accidenta grav dacă s-ar fi apropiat prea mult de barele neprotejate prin care trece curent electric • sesizată despre acest caz, SDEE Brăila l-a identificat pe administratorul acelui punct de alimentare şi i-a pus în vedere să-l securizeze • reprezentanţii companiei ne-au dat asigurări că problema va fi rapid rezolvată, iar capacul înlocuit

 

La un pas de a fi electrocutaţi. Acesta era riscul la care s-au expus până vineri, 11 mai, cei care se plimbau pe Faleză în zona Morii Violatos. Asta din cauză că un punct de alimentare cu energie electrică a navelor andocate la mal, amplasat chiar pe cheiul din faţa morii şi, atenţie! încă aflat sub tensiune, a rămas fără un capac de protecţie, fiindu-i astfel expuse bornele. Practic oricine s-ar fi apropiat prea mult de barale sub tensiune s-ar fi putut electrocuta. Tocmai acest risc ne-a fost semnalat de mai mulţi cititori care ne-au trimis şi o poză cu respectivul punct de alimentare, toţi arătând acuzator cu degetul spre Electrica Brăila. Sesizată cu privire la situaţia respectivă, conducerea SDEE Brăila a reacţionat subliniind că puntul de alimentare în discuţie nu se află în proprietatea sau administrarea sa. Imediat însă a demarat propria anchetă pentru a-l identifica pe proprietar, ajungând astfel, din aproape'n aproape, la o unitate militară din municipiu. “S-a făcut identificarea consumatorului respectiv pornind de la contorul amplasat în punctul de transformare amplasat în zona Poligrafie din care se făcea alimentarea. A rezultat astfel că era vorba despre o unitate militară şi s-a luat legătura de urgenţă cu aceasta pentru a securiza imediat respectivul panou şi a evita orice risc pentru trecătorii din zonă”, ne-au comunicat reprezentanţii SDEE Brăila, în cursul zilei de vineri, 11 mai, dând asigurări că va fi rapid înlocuit capacul lipsă. La închiderea ediţiei, compania electrică ne-a trimis o fotografie în care se vede că a fost rezolvată problema.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro