Mergi la conţinutul principal

Performanțe pentru șahiștii de la Minerva la naționalele pe echipe

• la U12, jucătorii pregătiți de Iulian Zanfir au cucerit bronzul la șah clasic • la șah rapid, brăilenii au reușit aceeași performanță la U8 • “Am reușit să obținem rezultate excepționale la nivel național, prin muncă și seriozitate”, spune Iulian Zanfir

 

Clubul de șah brăilean Minerva, coordonat de antrenorul și președintele Iulian Zanfir, a fost la înălțime, fiind reprezentat cu profesionalism la Sebeș de jucătorii săi, unde, în perioada 27 octombrie - 3 noiembrie, s-a desfășurat Campionatul Național de Șah pe echipe rezervat juniorilor și tineretului, o competiție la care în proba de șah clasic au participat 90 de echipe. Au fost 284 de șahiști reprezentând 34 de cluburi din România.

Clubul Minerva Brăila a participat cu două echipe, la categoriile de vârstă U12 și U8, ambele reușind să se claseze pe podiumul de premiere.

La șah clasic, U12, sportivii clubului brăilean, Rareș Găzdaru, Ioan Robert Ivan, Vlad Roșu și Darius Ion au cucerit medalia de bronz pe echipe. Aceeași performanță a fost realizată la șah rapid, la categoria U8, de Mihai Răzvan Roșu, Nicolas David Panait, Filip Stencău și Pavel Stencău.

De asemenea, șahiștii clubului Minerva Brăila au obținut medalii și la individual, pentru evoluția lor la mese.

Rareș Găzdaru a fost recompensat cu medalia de argint la masa 1, iar Ioan Robert Ivan a cucerit bronzul la masa 2.

După acest succes, președintele și antrenorul clubului Minerva Brăila, Iulian Zanfir, consideră că jucătorii pe care îi pregătește pot obține performanțe notabile în concursurile oficiale care vor urma și că șahul brăilean are un viitor frumos.

“Am reușit să obținem rezultate excepționale la nivel național, prin muncă și seriozitate. Avem speranța că la următoarele ediții vom aduce mai multe medalii, atât clubul nostru cât și celelalte cluburi din Brăila”, ne-a declarat Iulian Zanfir.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro