Mergi la conţinutul principal

PERFORMANȚĂ! LiL Motion, semifinaliști la ”Olimpiada Internațională de Hip-Hop”

* este vorba despre World Hip Hop Dance Championship, cea mai puternică competiție de dans din lume, acolo unde dansatorii trupei New LiL Style s-au calificat în semifinală și s-au clasat pe locul 23 * este pentru prima data când o trupă de hip hop din România reușește această performanță * ”Suntem mândri de ceea ce am reușit să realizam și ne dorim ca data viitoare când vom participa să reușim calificarea orașului Brăila și a României în finala World Hip Hop Dance Championship”, ne-a declarat coregrafa Liliana Stan

 

Super perfomanță pentru dansatorii brăileni de la LiL Motion Dance School! În perioada 6-13 august, în Phoenix, Arizona (Statele Unite), aceștia au participat la World Hip Hop Dance Championship, cea mai puternică competiție de dans din lume, New LiL Style fiind prima trupă de hip hop din România care ajunge în semifinală! Aceștia au reușit să scrie istorie, clasându-se pe locul 23 în lume, la categoria varsity 13-17 ani.

Din anul 2010, de când România s-a afiliat la Hip Hop International, și până în prezent, nicio trupă din țară nu a reușit performanța de a se califica în semifinala acestei competiții. Cel mai aproape de semifinală au fost tot cei de la New LiL Style, care în anul 2018 au reușit să iasă pe locul 37.

Iată și cine sunt campionii trupei New LiL Style: Ionuț Belu, Bianca Perianu, Ana Maria Dudulea, Eduard Ștefan Iatropol, Andreea Madalina Tănase și Ștefan Dorin Arbunea, coordonați de coregrafa Liliana Stan.

Trebuie însă aplaudată și prestația colegilor de la LiL Attitude, cea de-a doua trupă care a reprezentat Asociația Club Sportiv LiL Motion Dance School din Brăila la acest campionat. Formată din dansatorii Elena Dobrică, Sabrina Florina Vatafu, Eliza Anamaria Tofan, Anastasia Dobre, Denysa Surugiu și Ilaria Maria Pirlog, coordonată de Laura Maria Tudose (instructor), la prima lor participare, aceștia au reușit să se claseze pe locul 45.

”Sentimentul pe care l-am avut în momentul când au fost anunțați semifinaliștii de către organizatorul competiției, Howard Swartz, și am auzit strigat numele României și a trupei New LiL Style a fost unul unic și nu l-am simțit niciodată la niciuna dintre competețiile internaționale la care am mai participat. Pentru că aici, în Phoenix, este de fapt "Olimpiada Hip Hop-ului”, iar noi, dintr-un oraș mic, suntem singura școală din Brăila și România care a reușit această performanță și a ridicat drapelul României pe cea mai mare scenă din lume la categoria varsity. Suntem mândri de ceea ce am reușit să realizăm și ne dorim ca data viitoare când vom participa să reușim calificarea orașului Brăila și a României în finală World Hip Hop Dance Championship”, ne-a declarat, încă emoționată, coregrafa Liliana Stan.

Dansatorii Asociației Club Sportiv LiL Motion Dance School au reușit să concureze la ”Olimpiada Internațională de Hip Hop” grație unei finanțări obținute de la Consiliul Județean Brăila.

”Mulțumim Consiliul Județean Brăila și domnului Francisk Iulian Chiriac care a avut inițiativa de a susține asociațiile și cluburile sportive din Brăila prin finanțarea proiectelor depuse în cadrul programelor sportive de utilitate publică, respectiv Programul „Promovarea sporturilor de performanță. Proiectul depus de noi, "Mișcarea LiL pentru Brăila" a obținut un punctaj de 80,33 de puncte și a primit finanțare de la Consiliul Județean Brăila pentru a face deplasarea la World Hip Hop Dance Championship, Phoenix, Arizona. Vreau să le mulțumesc și părinților, care an de an sunt lângă mine, pentru înțelegere și pentru încrederea acordată!”, a transmis coregrafa Liliana Stan.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro