Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Perechea Oana Mocanu - Alexandru Grecu s-a clasat pe locul al treilea la Cupa "Fantezia"

La ultimul concurs la care au participat, Cupa "Fantezia", toti reprezentantii clubului de dans sportiv "Valentina Dance" au reusit sa acceada in finale.
Cel mai bun rezultat la competitia desfasurata in week-end-ul trecut la Galati l-a obtinut perechea Oana Mocanu - Alexandru Grecu. Cei doi micuti sportivi braileni au ocupat locul al treilea la clasa D, categoria 6-11 ani si pozitia a patra in concursul open la aceeasi categorie de virsta.
"Rezultatul lor la acest concurs este foarte bun, iar faptul ca au urcat pe podium le confera un moral excelent pentru urmatoarele confruntari. Cu putina sansa si o mai mare obiectivitate din partea arbitrilor, sportivii nostri ar fi urcat cel putin o pozitie in clasamentul final" declara, la revenirea in Braila, Vasile Dobrila, presedintele clubului "Valentina Dance".
Tot pe locul al patrulea in concursul open, dar la categoria de virsta 16-35 de ani s-a clasat si perechea Veronica Neculai - Daniel Nechita.
O evolutie meritorie a avut-o perechea Lacramioara Tenie - Laurentiu Tenie care, fara o experienta prea mare de concurs, a reusit sa ocupe locul al cincilea la clasa Hobby, categoria de virsta 16-35 de ani.
La aceasta competitie nu a putut participa perechea reprezentativa a clubului, Valentina Dobrila - Florin Vasiliev deoarece ambii se pregatesc pentru a sustine examenul de bacalaureat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii