Mergi la conţinutul principal

Percheziții la Gropeni. La domiciliul unei tinere s-au găsit plase de pescuit

* la data de 21 martie, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza comunei Gropeni și au întocmit mai multe dosare penale * la domiciliul unei tinere de 25 de ani au fost descoperite cinci plase de tip setcă, două plase de pescuit tip păpușă și cinci bucăți pripon pentru pescuit și 30 de greutăți de plumb * în urma unei verificări în trafic, un bărbat din Brăila a fost prins cu 40 kg de pește în mașină, pe DJ 212

 

 

 

Patru percheziții domiciliare au fost efectuate la Gropeni, iar la domiciliul unei tinere au fost găsite mai multe plase de pescuit. Polițiștii au întocmit dosare penale după efectuarea perchezițiilor pe linie piscicolă.

Marți dimineață, 21 martie, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza comunei Gropeni. După cum au transmis polițiștii din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, la domiciliul unei tinere de 25 de ani, din satul Gropeni, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, cinci plase de tip setcă, două plase de pescuit tip păpușă, cinci bucăți pripon pentru pescuit și 30 de greutăți de plumb.

Pe numele celor percheziționați în Gropeni au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial prevăzută de art. 64 lit. i din OUG 23/2008 și producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament prevăzută de art. 64 lit. k din OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

 

Bărbat prins cu zeci de kilograme de pește în autoturism

 

Cu aceeași ocazie, polițiștii au oprit în trafic un autoturism ce se deplasa pe DJ 212 condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Brăila. În urma controlului autovehicului a fost descoperită și ridicată cantitatea de 40 kg de pește, întrucât bărbatul nu deținea documente de proveniență.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește prevăzută de art. 64 lit. h din OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

 

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro