Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pentru prima oara la nationala ca "stranieri"

Atacantul echipei Auxerre, Daniel Niculae, si mijlocasul formatiei TSKA Sofia, Florentin Petre, au fost prezenti, luni, la reunirea reprezentativei Romaniei pentru prima oara din postura de "stranieri".
Daniel Niculae a declarat ca il incearca un sentiment ciudat, fiind prima convocare la nationala de la plecarea de la Rapid. "Va fi un test util, iar victoria este importanta, pentru ca victoriile aduc victorii. Speram sa pasim cu dreptul in preliminarii. Cu totii visam la un turneu final, jucatori si suporteri. Trebuie sa fim uniti. Ar fi cazul sa cistigam in fata olandezilor, dar important este sa ne calificam, chiar daca nu-i invingem", a spus Niculae.
Mijlocasul echipei TSKA Sofia, Florentin Petre, a declarat ca selectionarea sa pentru meciul amical cu Cipru este una deosebita, pentru ca este prima sa convocare din postura de stranier. "Nu cred ca e vreo diferenta sa fii convocat din postura de stranier. Acum am primit telegrama la club, iar altadata eram anuntat imediat dupa meciul din campionat. Nu-mi doresc decit sa primesc cit mai multe telegrame pe viitor", a spus mijlocasul.
Meciul amical Romania - Cipru este programat sa se dispute, miercuri, de la ora 20.00, la Constanta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii