Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pentru a merge inainte e nevoie de stabilitate la nivelul conducerii

Echipa Rapid are nevoie de stabilitate la nivelul conducerii clubului pentru a obtine in continuare rezultate bune in Cupa UEFA, a declarat, marti, antrenorul Razvan Lucescu inaintea antrenamentului de dimineata al formatiei giulestene.
Relatiile reci din ultimul timp dintre patronul George Copos si presedintele Dinu Gheorghe l-au determinat pe Lucescu sa faca un apel la unitate inaintea partidelor din Cupa UEFA si returul Diviziei A.
"Am vorbit cu Dinu Gheorghe si aseara. Sper sa lasam toate problemele in spate si subliniez inca o data, strig cit pot de tare: Trebuie sa fim uniti! Ca sa avem o sansa sa mergem inainte echipa trebuie sa simta o stabilitate foarte mare la nivelul conducerii", a spus Lucescu.
Tehnicianul a mentionat ca in ciuda faptului ca au mai fost intirzieri la plata contractelor si a primelor de joc catre jucatori, acestia au fost recompensati pina la urma pentru rezultatele obtinute.
"Sper ca vin si banii, chiar daca au mai fost intirzieri, pina la urma s-au achitat. Am discutat si cu jucatorii, care au inteles foarte bine pina acum. Au traversat perioade grele, dar in final au fost recompensati", a adaugat antrenorul formatiei giulestene.
Meciul cu FC Vaslui, programat, duminica, de la ora 18.30, in etapa a XVI-a a Diviziei A, este considerat unul dificil si important pentru Rapid de Razvan Lucescu.
"Trebuie sa pornim de la zero, respectindu-ne adversarul. Pregatim deja meciul cu Hamburg, dar trebuie sa fim foarte atenti la acest meci de campionat. Pentru noi sint trei puncte foarte importante puse in joc. Sub nici o forma Vasluiul nu va veni la Bucuresti sa numere cite goluri primeste", a spus Lucescu.
Tehnicianul a explicat ca nu este sigur ca atacantul Viorel Moldovan, accidentat la coapsa dreapta in timpul turneului din Cipru de la sfirsitul lunii ianuarie, va putea evolua in partida cu FC Vaslui.
"Dar e greu pentru un jucator care a lipsit atita timp sa reintre in echipa fara sa aiba o perioada de readaptare. Este si cazul celor de la Hamburg, cind Van der Vaart a revenit dupa doua luni, a fost folosit 20 de minute cu Thun si o repriza cu Stuttgart, si totusi nu s-a ridicat la nivelul la care se asteptau suporterii", a spus antrenorul echipei Rapid.
Lucescu a adaugat ca Viorel Moldovan, care se va intoarce in tara miercuri, dupa perioada de refacere petrecuta la o clinica din Bologna, este apt 100 la suta din punct de vedere fizic. Atacantul va relua antrenamentele alaturi de ceilalti jucatori giulesteni incepind de joi.
Intrebat daca ar trebui aminat returul Diviziei A din cauza conditiilor meteo nefavorabile, tehnicianul a raspuns: "Nu stiu. Vremea e nebuna, asa cum sintem si noi toti".
Faptul ca cei sapte jucatori rapidisti convocati la loturile de seniori si tineret ale Romaniei ar putea evolua titulari in meciurile acestor reprezentative nu il surprinde pe Razvan Lucescu.
"Ma asteptam sa fie titulari. Ca antrenor al acestor baieti am crezut in ei, am crezut ca merita sa joace la nationala. Si poate ca ar mai fi putut ajunge unul daca nu s-ar fi accidentat (n.r. - Marius Maldarasanu). Prin jocurile din cupele europene au demonstrat ca au valoare de meciuri puternice", a mentionat Lucescu.
Antrenorul echipei Rapid a adaugat ca nu il deranjeaza faptul ca jucatorii sai ar putea fi folositi la prima reprezentativa pe alte posturi: "Jucatorul trebuie sa se adapteze si cu cit stie mai multe sisteme cu atit ii este mai usor lui ca fotbalist. Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc. Poate sa-l cheme pe Badoi si sa-l bage portar".
Lucescu sustine ca Victor Piturca se confrunta cu probleme in alcatuirea lotului echipei nationale dupa rezultatele obtinute de formatiile romanesti in cupele europene.
"Steaua este pentru a doua oara consecutiv la acest nivel, noi pentru prima oara si aceasta experienta pe care o acumuleaza jucatorii ii pune serioase probleme de selectie", a explicat Lucescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii