Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pentru ca nu vrea tradatori in Parlamentul European, primarul Cibu sustine aminarea alegerilor

Presedintele PNL Braila, primarul Constantin Cibu, este de parere ca prin decizia premierului de a amina alegerile europarlamentare nu se face decit sa se evite greseala facuta la alegerile din 2004, cind au ajuns parlamentari diferiti indivizi, care, mai apoi, i-au tradat pe cei care i-au ales. Mai precis, edilul sef face referire la fostii parlamentari PNL de Braila, senatorul Dan Sabau si deputatul Gabriel Sandu, dar si la deputatul democrat Horia Vasioiu: "Ma gindesc ca aminarea alegerilor e justificata, deoarece nu s-a inteles ca in forumul central al UE trebuie sa ajunga niste oameni cu o pregatire extraordinara, patrioti, competenti. Ar trebui dat un examen psihologic, unul de inteligenta. Sa nu se repete greseala cind Alianta a propulsat in parlament, de la Braila, cel putin 3 parlamentari care au tradat electoratul. Cei doi liberali nu s-au interesat deloc de soarta judetului, iar cel de-al treilea am zis mereu ca nu e omul potrivit la locul potrivit. Miine - poimiine isi va incheia al doilea mandat, comunitatea i-a asigurat un venit, ca au avut ei grija, si o va duce bine. In politica trebuie sa se aplice principiul eficientei. Primesti ceva, dai ceva. In afara de atacuri la adresa primarului nu au miscat un pai pentru Braila". Primarul ii da exemplu pe parlamentarii galateni, care indiferent de ce divergente au pe plan politic, atunci cind vine vorba de judetul pe care il reprezinta fac front comun.
Cibu s-a decis si ce sa ii raspunda de acum inainte deputatului Vasioiu, atunci cind acesta o sa il mai atace: "De acum inainte o sa ii raspund lui Vasiou, care e un parazit politic, "domnule deputat, eu am mai asfaltat o strada, am mai realizat o canalizare, am mai iluminat o strada, dumneavoastra ce ati facut?". Asa vor fi raspunsurile primarului la orice atac al PD".
Referitor la cele mai recente acuzatii venite din partea PLD, ca i-ar teroriza pe membrii acestui partid, Cibu a replicat amuzat: "Am fost surprins de atacurile penibile ale PLD. Se vorbeste despre organele represive ale primarului, care terorizeaza membrii PLD, despre interventia politiei care nu stiu pe cine a urmarit - pai daca o fi trecut pe rosu, normal ca l-a urmarit... Dar astea sint aberatii. Oportunistii si frustratii de aici nu vor alcatui un partid, mai degraba o gasca".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii