Mergi la conţinutul principal

Pentru aceste vorbe, Rotaru nu mai are ce căuta în Senat la următorul mandat

În noiembrie 2018 se împlinesc fix 10 ani de când Ion Rotaru este senator de Brăila. Observaţi, nu am spus senator PSD Brăila (deşi el a fost ales pe listele PSD Brăila), ci senator de Brăila.

Şi am făcut această precizare pentru ca toată lumea (inclusiv Rotaru) să înţeleagă că Rotaru este senatorul brăilenilor, nu senatorul pesediştilor brăileni. Din păcate, Ion Rotaru se comportă de parcă ar fi fost ales senator în cadrul unei şedinţe de partid, unde se decide de regulă soarta membrilor CA la deconcentrate. Respectul lui Rotaru faţă de brăileni este egal cu zero, dacă este să ţinem cont de iniţiativele legislative pe care acesta le-a avut în folosul judeţului care l-a făcut senator. În cei 10 ani ca senator, Rotaru a avut două obiective mari şi late. Primul a ţinut de interesul personal, şi anume sporirea averei, lucru pe care Rotaru l-a reuşit cu vârf şi îndesat. Iar dacă nu ne credeţi, puteţi consulta declaraţia de avere a lui Ion Rotaru, disponibilă pe site-ul Senatului României, senat.ro.

Al doilea obiectiv al lui Rotaru a fost apărarea PSD, dar şi acest lucru s-a produs tot dintr-un interes personal, şi anume conservarea poziţiei sale în partid. Mai ţineţi minte cât de tare îl pupa Rotaru pe Tudose pe vremea când acesta din urmă era prim ministru? E, după ce Tudose nu a mai fost premier al României, cine credeţi că a fost primul care a întors armele? Fix Rotaru, care brusc a descoperit că Tudose nu era un premier atât de bun, din moment ce aşa a stabilit conducătorul iubit Liviu Dragnea.

Senatorul Rotaru nici măcar nu mai mimează interesul pentru problemele cu care se confruntă brăilenii, ci se situează făţiş de partea PSD, a primarului PSD Brăila şi, în general, a celor care aduc beneficii PSD. Iată mai jos cum a sintetizat cotidianul Obiectiv - Vocea Brăilei poziţia lui Rotaru în legătură cu aplicarea Legii Varga, privind scutirea oamenilor de la plata taxei pentru apa pluvială (apa de ploaie): “Rotaru a afirmat că îl susţine 100% pe primarul Marian Dragomir să nu aplice această lege, dacă municipalitatea nu are bani”.

Poftim?! Deci senatorul Rotaru îl susţine pe primarul PSD Marian Dragomir, şi nu pe brăilenii care contribuie (după posibilităţi) la salariul său? O astfel de declaraţie tâmpită nu ar trebui să rămână nesancţionată la vot. Brăilenii ar trebui să ia act de faptul că un senator de Brăila nu se situează de partea cetăţenilor, ci a autorităţilor, asta deşi legea (Legea Varga) este lege şi e în folosul cetăţenilor. Rotaru ne spune (cu cuvintele lui puţine) că brăilenii trebuie să plătească în continuare apa de ploaie, căci decât să nu mai fie bani în Primăria Brăila, mai bine să se sacrifice brăilenii şi să plătească în continuare un serviciu imbecil, care nu poate fi cuantificat. (Senatorul Apă De Ploaie)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro