Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Pentru 2006 imi doresc, in primul rind, sa imbunatatim jocul echipei si sa readucem spectatorii in tribunele stadionului Municipal"

Cu trei zile inainte de reunirea lotului, antrenorul Daciei Unirea, Imilian Serbanica, parea optimist in privinta perspectivei formatiei brailene in sezonul de primavara.
Contactat telefonic, tehnicianul Daciei Unirea declara: "Pentru 2006 imi doresc in primul rind sa imbunatatim jocul echipei si sa readucem spectatorii in tribunele stadionului Municipal. Vrem sa obtinem rezultate si ne-am dori ca si in acest an conducerea orasului sa fie alaturi de noi".
In privinta transferului unuia dintre jucatorii de baza ai echipei brailene, Iulian Calin, la Otelul Galati, antrenorul principal nu considera ca este o pierdere, ci un motiv de satisfactie pentru gruparea pe care o conduce.
"Calin era un jucator de baza si facea parte din nucleul echipei noastre insa sper sa-l inlocuim cu un tinar din propria pepiniera. Ma bucur ca un fotbalist de la noi a fost solicitat, datorita valorii si nu conjuncturii, sa activeze intr-un esalon superior. Luni, 16 ianuarie, la ora 14.00, este programata reunirea lotului si de atunci, vom incepe programul de pregatire pentru retur. Vom avea destul timp pina in martie sa vedem ce mai este necesar pentru intarirea lotului si ce putem face in acest sens", a mai adaugat Imilian Serbanica.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii