Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pensionara sfirtecata de autobuz

Statia "Braicar" din Bariera Calarasilor a fost, ieri, scena unui accident infiorator: o batrinica grabita sa urce intr-un autobuz si-a agatat hainele de roata din spate a vehicului care pleca din statie, iar pensionara a fost tirita si un picior i-a fost sfirtecat intre roata si aparatoare, bucatile de carne imprastiindu-se pe asfalt.
Subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca in jurul orei 13.30, George Musat, 51 ani, sofer la SC "Braicar", circula cu autobuzul marca "Ikarus" nr. BR-02-EXC, pe Calea Calarasilor. Dupa ce a plecat din statia situata in apropiere de intersectia cu Str. Franceza si a parcurs aproximativ un metru, soferul a auzit tipete si a frinat. "S-a stabilit ca, la plecarea din statie a autobuzului, pensionara Maria R., 81 ani, si-a agatat imbracamintea de suruburile de la roata, iar piciorul drept al femeii a fost strivit intre pneu si aripa metalica", ne-a precizat scms. Vilsan.
Batrina a fost dusa in stare de soc la Spitalul Judetean - corp B, unde a fost introdusa direct in sala de operatie, pentru a fi supusa unei interventii chirurgicale, deoarece avea piciorul drept facut zob si pierduse mult singe. Politistii au intocmit dosar penal, pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor evenimentului rutier si l-au escortat pe sofer la spital, pentru a i se stabili alcoolemia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii