Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pensionara sfirtecata de autobuz

Statia "Braicar" din Bariera Calarasilor a fost, ieri, scena unui accident infiorator: o batrinica grabita sa urce intr-un autobuz si-a agatat hainele de roata din spate a vehicului care pleca din statie, iar pensionara a fost tirita si un picior i-a fost sfirtecat intre roata si aparatoare, bucatile de carne imprastiindu-se pe asfalt.
Subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca in jurul orei 13.30, George Musat, 51 ani, sofer la SC "Braicar", circula cu autobuzul marca "Ikarus" nr. BR-02-EXC, pe Calea Calarasilor. Dupa ce a plecat din statia situata in apropiere de intersectia cu Str. Franceza si a parcurs aproximativ un metru, soferul a auzit tipete si a frinat. "S-a stabilit ca, la plecarea din statie a autobuzului, pensionara Maria R., 81 ani, si-a agatat imbracamintea de suruburile de la roata, iar piciorul drept al femeii a fost strivit intre pneu si aripa metalica", ne-a precizat scms. Vilsan.
Batrina a fost dusa in stare de soc la Spitalul Judetean - corp B, unde a fost introdusa direct in sala de operatie, pentru a fi supusa unei interventii chirurgicale, deoarece avea piciorul drept facut zob si pierduse mult singe. Politistii au intocmit dosar penal, pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor evenimentului rutier si l-au escortat pe sofer la spital, pentru a i se stabili alcoolemia.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii