Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pedofil violator in serie, capturat si aruncat dupa gratii

La propunerea Parchetului de pe linga Tribunal, judecatorii au emis, ieri, mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile, pe numele unui pedofil periculos care a batjocorit doi baietei, in mai putin de sase luni. In virsta de 30 de ani, Laurentiu Pascal Marinceff a fost arestat pentru viol asupra unui minor si tilharie, riscind ani grei de puscarie. Magistratii precizeaza ca, la emiterea mandatului, "s-a avut in vedere predispozitia inculpatului de a savirsi astfel de fapte grave, precum si pericolul social pe care l-ar prezenta lasarea acestuia in libertate". Trebuie precizat faptul ca agresorul sexual i-a sustras unuia dintre minori, prin violenta, suma de 12,7 milioane de lei, inainte de a-l viola in scara unui bloc. Cit priveste cea de-a doua victima, aceasta a fost momita cu 100.000 de lei si dusa intr-un cimitir, pentru ca, mai apoi, sa fie obligata sa faca sex anal deasupra unui mormint. Pascal a fost capturat ulterior in satul Tirlele Filiu, la domiciliul bunicilor.
Potrivit declaratiilor date de invinuit in prezenta avocatului ales din oficiu, primul viol s-a petrecut in ziua de 4 martie 2006, pe la prinz. Agresorul il cunostea pe minorul Emanuel P. de ceva vreme, pentru ca locuisera in acelasi bloc. In ziua cu pricina, cei doi s-au intilnit in bazarul din spatele pietei. Laurentiu Pascal Marinceff stia ca Emanuel avea la el o suma de bani pe care o sustrasese de la bunica lui, si s-a hotarit sa-l tilhareasca. Initial, minorul a refuzat sa-i dea banii, insa, dupa ce a fost amenintat cu bataia, a scos fisicul de bancnote din buzunar si l-a oferit agresorului. Timp de citeva zile, Pascal a cheltuit circa 12,7 milioane de lei prin salile de jocuri din municipiu.
Pe 31 martie 2006, inculpatul, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a pus ochii pe acelasi baietel, care tocmai coborise dintr-un tramvai, la intersectia B-dul Dorobanti cu 1 Decembrie 1918. Desi victima a incercat sa scape de individ, acesta l-a urmarit, l-a prins de mina si l-a dus in scara blocului in care se afla restaurantul "Matteo". "Acolo, l-am apucat de umeri si l-am asezat in genunchi si, tinindu-l de umeri, l-am fortat sa intretina cu mine raport sexual oral", precizeaza inculpatul. Pedofilul i-a poruncit victimei, la plecare, sa nu spuna nimanui ce i s-a-ntimplat, amenintind-o, totodata, cu bataia.
Pe 14 septembrie 2006, Laurentiu Pascal Marinceff s-a hotarit sa caute prin oras un alt minor cu care sa faca sex. A luat cu el un aparat foto si un telefon mobil si s-a dus sa-si incerce norocul in cartierul Viziru. In spatele blocului A3, violatorul a vazut un grup de trei baietei, care se jucau. Dindu-se drept "reporter la un ziar local", Pascal le-a spus copiilor ca vrea sa faca niste poze in legatura cu "modul neglijent de aruncare a gunoaielor" si ca are nevoie de un "ghid". Unul dintre acestia, Claudiu I., "a muscat momeala", mai ales ca inculpatul i-a promis 100.000 de lei. Din zona parcului de la "Caporalul Musat", falsul reporter impreuna cu victima au ajuns la benzinaria "Lukoil", apoi la Spitalul "Sf. Spiridon" si, in final, la Cimitirul "Sf. Constantin". Violatorul l-a atras pe minor vreo 50 de metri printre morminte si, ajungind la un mormint "mai ferit", i-a dat jos pantalonii si l-a obligat sa faca sex anal. Pascal l-a amenintat pe copil ca, daca striga dupa ajutor, o sa-l stringa de git.
Dupa agresiune, violatorul de copii a plecat in satul Tirlele Filiu, la bunici, acolo unde, ulterior, avea sa fie retinut de oamenii legii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii