Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pedofil la 15 ani

Un individ din Scarlatesti caruia abia i s-a uscat cerneala pe buletin ar putea beneficia de un concediu prelungit la "mititica", alaturi de o sumedenie de colegi de celula, fiindca a supus la perversiuni sexuale un baiat de clasa a II-a.
Surse din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului Judetean de Politie ne-au declarat ca weekend-ul trecut Liliana C., din satul amintit, a reclamat agentilor de la Postul comunei Ciresu faptul ca fiul ei de 8 ani a fost victima unor abuzuri sexuale. "Politistii din Ciresu si de la Faurei au efectuat investigatii si au stabilit ca in urma cu o saptamina minorul Alexandru-Ionut C. a fost supus la perversiuni de catre un alt minor, Nicusor-Daniel P., 15 ani, care este originar din comuna Zavoaia si locuieste fara forme legale in Scarlatesti."
Luat la sigur de anchetatori, violatorul a recunoscut ca l-a batjocorit pe baietel si chiar a povestit cu lux de amanunte cum s-a "distrat" cu acesta. Oamenii legii i-au intocmit dosar penal lui Nicusor-Daniel P., insa intrucit acesta este minor nu au putut sa-l cazeze dincolo de zabrele si il cerceteaza in stare de libertate.
Demn de precizat este faptul ca in urma cu doar doua saptamini, un cioban de 19 ani din satul Cuza Voda, comuna Stancuta, a fost aruncat dupa gratii, pentru ca a violat doi copii si un tinar cu afectiuni psihice grave. Ion Grigoras a intretinut relatii sexuale anale, in mod repetat, cu Dumitrel G., handicapat gr. I, apoi i-a violat pe Ene G., 10 ani si Costel S., de 9 ani.
De asemenea, la jumatatea lunii martie, o femeie din Mihai Bravu, comuna Victoria, a reclamat ca fiul sau in virsta de 14 ani ar fi fost victima sexuala a propriului unchi, cazul aflindu-se in atentia Politiei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii