Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pedepse blinde pentru pedofilii "Leo" si "Teava"

Nicusor Leonard D., zis "Leo", in virsta de 16 ani, individ cu 8 clase primare, de pe strada Militara si Valentin Danut O., zis "Teava", elev intr-a IX-a la "Grigore Moisil" - individ care a abandonat intre timp scoala - au fost cercetati in stare de libertate, deferiti justitiei si condamnati definitiv pentru viol asupra unor copii de 12 ani si lovire. Fiind minori, ei au primit numai cite 2 ani si 6 luni de puscarie, pedeapsa raminind definitiva prin neapelare. Instanta totodata ii obliga sa plateasca fiecarei victime cite 1.500 lei daune morale. In noaptea de 13/14 decembrie 2006, cei doi pedofili i-au batut si i-au violat in mai multe reprize, pret de cinci ore, pe gemenii Alin si Virgil S. intr-un imobil de pe B-dul Panait Istrati, culmea, de fata cu alti copii. Violatorii si-au filmat victimele cu telefonul mobil, in timp ce erau obligate sa faca sex oral si le-au umilit in cel mai degradant mod posibil.
Desi minori, Nicusor D. zis "Leo" si Valentin O., poreclit "Teava" bintuiau destul de des cafe-barurile urbei. Potrivit anchetatorilor, in ziua de 13 decembrie 2006, cei doi nemernici s-au intilnit intr-un local din vecinatatea Gradinii Publice si s-au sfatuit sa-l bata pe Alin S., de 12 ani - despre care stiau ca se afla in acel moment in fata imobilului de pe B-dul Panait Istrati 19 - pe motiv ca ar fi afirmat despre "Teava" ca a furat un televizor. Pedofilii l-au urmarit pe Alin pina in interiorul imobilului si - de fata cu alti trei copii si cu fratele geaman, Virgil S. - l-au lovit cu pumnii si cu picioarele, dupa care au plecat. In jurul orei 21.00, agresorii au revenit in cladirea in care se aflau gemenii, insotiti de trei fete. Doua ore mai tirziu, fetele au plecat, iar batausii s-au pus pe baut. Dupa ce-au dat pe git un litru de bere, ei s-au decis sa faca sex cu copiii. Au pus mina, mai intii, pe Alin. Dupa ce i-a tras citiva pumni, Valentin O. i-a dat pantalonii jos si l-a obligat sa intretina relatii sexuale anale, apoi si orale (complete). In acest timp, stiind ce-l asteapta, fratele victimei plingea. Imediat, a fost luat pe sus si el, de catre celalalt violator, Nicusor D., care l-a silit sa faca sex anal. Au urmat alte si alte reprize de sex oral si anal, acestea alternind cu momente in care victimelor li se aplica cite o "corectie". Culmea, in aceeasi incapere se mai aflau doi minori. La un moment dat, "Teava" a pus mina pe telefonul mobil si, timp de 26 de secunde, a imortalizat momentul in care facea sex oral cu Virgil, iar "Leo" cu Alin. Pe la ora 02.00, Valentin a sunat o prietena ca sa-i spuna, in bataie de joc, ca "se simte bine cu Alin".
La 4.00 dimineata, spun anchetatorii, dupa ce s-au saturat de sex, pedofilii i-au luat din nou la bataie pe gemeni, obligindu-l totodata pe unul dintre ei sa intre sub soba, apoi sa se inghesuie in frigider si sa-i sarute pantofii. Martorii oculari au relatat cu lux de amanunte calvarul prin care au trecut copiii de 12 ani, timp de mai multe ore. Potrivit Serviciului Judetean de Medicina Legala Braila, atit Alin S., cit si Virgil S. au fost diagnosticati cu leziuni anale pentru a caror vindecare au avut nevoie de 5 - 7 zile de ingrijiri medicale. Despre traumele psihice suferite insa, oamenii legii nu spun nimic.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii