Mergi la conţinutul principal

Pe urmele petrecăreţilor puşi pe scandal

Aproape 200 de persoane aflate la distracţie în baruri, discoteci şi săli de jocuri mecanice au fost legitimate de forţele de ordine. Oamenii legii i-au avut în atenţie şi pe comercianţii din pieţe, dar şi pe şoferii aflaţi în trafic, în special pe cei care circulă după bunul plac, fără a ţine cont de legislaţia rutieră. Amenzile totale aplicate au depăşit 11.000 de lei.
În perioada 13- 15 februarie, poliţiştii brăileni au desfăşurat activităţi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, în municipiu şi judeţ. În acţiune au fost poliţiştii rutieri, de ordine publică, investigarea fraudelor şi de investigaţii criminale, din cadrul poliţiei municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi secţiilor de poliţie rurală. "Poliţiştii au acţionat în zona discotecilor, barurilor şi altor unităţi de alimentaţie publică cu profil similar, pentru verificarea modului în care îşi desfăşoară activitatea societăţile comerciale şi vânzătorii ambulanţi şi pentru a preveni comiterea faptelor de violenţă, a actelor ilegale de comerţ, a furturilor de pe tarabe şi din buzunare. S-a acţionat şi pe arterele de circulaţie din municipiu şi judeţ, pentru a reduce numărul accidentelor rutiere grave, produse ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Echipele de poliţişti au efectuat controale la 45 de societăţi cu profil comerţ, discotecă, cafe-bar şi jocuri mecanice, precum şi 9 întreprinderi individuale şi 14 producători particulari. Au fost legitimate 193 persoane, dintre care 48 au fost controlate corporal sumar, fiind controlate în trafic şi 84 de autovehicule.
Pe timpul desfăşurării acţiunilor, au fost constatate 50 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 11.270 de lei, 8 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Alte 27 de amenzi s-au dat conform Legii 12/1990 (republicată), privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, iar 13 conform OUG 195/2002 (republicată), privind circulaţia pe drumurile publice.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro