Mergi la conţinutul principal

Pe urmele șoferilor băuți sau drogați. Au fost vizați și taximetriștii

* sâmbătă, polițiștii au controlat 144 de vehicule, dintre care 22 taxiuri, fiind aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 15.000 lei * vineri, polițiștii au acționat pe raza județul Brăila, pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectării regimului de viteză

 

Pentru reducerea riscului rutier, polițiștii au desfășurat verificări intense în trafic, în acest week-end. Au fost vizați șoferii băuți sau drogați, iar taximetriștii nu au scăpat nici ei de verificări. Nici conducătorii auto care circulau cu viteză peste limita legală nu au fost iertați de polițiști.

În după-amiaza zilei de 11 decembrie, în intervalul orar 14:00-20:00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier au desfășurat o acțiune, în județul Brăila, pentru combaterea conducerii vehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. În urma activităților desfășurate, au fost controlate 144 de vehicule, dintre care 22 taxiuri și aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.935 de lei, conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. “Dintre acestea, 13 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru neportul centurii de siguranță, 2 pentru conducerea sub influența alcoolului și 3 pentru alte abateri. Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 3 permise de conducere, 2 pentru conducerea sub influența alcoolului și 1 pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, au transmis polițiștii.

De asemenea, în ziua de 10 decembrie, în intervalul orar 09:00-17:00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier și Polițiilor Orășenești Făurei, Ianca și Însurăței au desfășurat o acțiune, pe raza județul Brăila, pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectării regimului de viteză, astfel fiind folosite toate aparatele radar în sistem cascadă. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 131 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 59.305 de lei, conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Dintre acestea, 108 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 14 pentru neportul centurii de siguranță și 9 pentru alte abateri.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 5 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro