Mergi la conţinutul principal

Pe Nazare îl preocupă, îl roade şi îl îngrijorează

Deşi are mai bine de 4 ani de când a aterizat la Brăila (via Anca Boagiu), Nazare nu reuşeşte încă să treacă sticla, cum se zice în televiziune, să convingă alegătorii că s-a maturizat şi poate deveni o stâncă electorală, gata să poarte bătălii cu miză. Nazare îmi pare încă un pic labil emoţional, fără acel sânge rece pe care un politician (mai ales bărbat) trebuie să îl aibă în momentele cheie. Amintiţi-vă, de exemplu, episodul din decembrie 2014, când Nazare a dispărut vreo două săptămâni de pe Terra, după ce a fost prins de Cătălin Boboc că îl bârfea într-o şedinţă a fostului PDL. Cum ziceam, deşi are 4 ani de când este rezident politic în Brăila, Alexandru Nazare nu dă semne că a evoluat, că a crescut, că a prins cheag, astfel încât să poată duce o bătălie pentru primărie, de pildă. Nazare stă în continuare la cutie, mândru că d-na Drăghincescu i-a luat măsuri pentru o statuie în mărime naturală şi din când în când mai trimite câte un comunicat de presă, prin care vrea să arate că, spre deosebire de alţii, el chiar lucrează. Poate că Nazare o fi lucrând, nu zic nu, dar de multe ori lasă impresia că el lucrează la un Lego sau face vreun castel de nisip, de parcă ar fi copil de grădiniţă. De pildă, pe Nazare îl preocupă, îl roade şi îl îngrijorează maxim ce anume se întâmplă cu maşinile cu volan pe dreapta, care circulă pe drumurile publice din România. Că astfel de maşini au provocat nu ştiu câte accidente, că trebuie reglementat regimul lor, că aşa nu se mai poate. Da, bre, e şi asta o problemă, dar e ca şi cum eu, la ziar, aş propune ca subiect de articol un text despre depresia în care cad unii viermi de mătase. Adică, poate că e şi ăsta un subiect de presă, dar evident că sunt altele mult mai importante la rând, doar nu am ajuns acum să nu mai putem dormi noaptea de grija viermilor de mătase.
Cam aşa procedează şi dl. deputat PDNL Alexandru Nazare. Cică trebuie votat proiectul său de lege prin care maşinile cu volan pe dreapta să nu mai depăşească aşa ca bezmeticele, să nu mai fie adevărate bombe cu ceas în trafic. Noroc că Nazare nu mai are decât un an de mandat ca parlamentar de Brăila, căci altfel nu era exclus să auzim că fostul aghiotant al ministresei Anca Boagiu vrea să propună un proiect de lege pentru ca sensurile giratorii să devină pătrate.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro