Mergi la conţinutul principal

Pe lângă Simionescu şi Bălănică, edilul-şef mai vrea un consilier personal

• deşi nu a vrut să pronunţe vreun nume deocamdată, Marian Dragomir pare să fi făcut deja o selecţie serioasă printre CV-urile analizate pentru acest post • primarul a afirmat că este vorba despre o femeie tânără, neimplicată politic, care provine din mediul privat • edilul-şef susţine că aceasta va face muncă de teren, analizând activitatea operatorilor de salubritate şi a angajaţilor Seroplant

 

Primarul Marian Dragomir susţine că are de gând să îşi mai angajeze un consilier personal în viitorul apropiat. Astfel, pe lângă fostul edil-şef Aurel Simionescu, care îi este consilier pe probleme de administraţie publică şi promovarea intereselor municipiului, şi Carmelia Dragomir Bălănică, consilier pe probleme de dezvoltare şi informatică, Dragomir susţine că are nevoie de cineva care să se ocupe şi de zona de gospodărire locală.

Deşi nu a vrut să indice încă vreun nume concret, primarul pare să fi selectat deja persoana respectivă. De asemenea, acesta a afirmat că viitorul consilier va face foarte multă muncă de teren, analizând în mod special activitatea operatorilor de salubritate şi a angajaţilor Seroplant.

“Am să mă gândesc, dar aş vrea ca următorul consilier personal pe care îl iau să urmărească modul de implementare al colectării selective, pentru că e nevoie aici. Să fie permanent în oraş pentru a vedea dacă societăţile de salubrizare ridică gunoiul la timp. Să îmi facă informări periodice vizavi de aceste aspecte privind amplasarea containerelor pentru cele două fracţii: umedă şi uscată. Să urmărească modul în care intervenim cu Seroplant pentru toaletarea spaţiilor dintre blocuri, pentru plantarea de pomi atunci când vom începe. Va fi o persoană tânără, neimplicată politic, care nu este membră a niciunui partid şi nici nu a fost vreodată. Provine din mediul privat. O să anunţ numele la momentul potrivit. Nu am luat încă hotărârea definitivă”, a declarat Dragomir. Sursa citată a precizat doar că persoana pe care o are în prim-plan este o femeie.

“Voi spune cine este în momentul în care o să am documentele complete”, a mai adăugat acesta.

Cât despre ideea de a apela la serviciile unui city manager, Marian Dragomir a afirmat că încă nu a luat în calcul această variantă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro