Mergi la conţinutul principal

PDL-ul va face un popas de citeva luni pe strada Pensionatului

Daca n-a putut inca sa puna mina pe sediul PD din Calea Calarasilor, filiala locala a Partidului Democrat Liberal a obtinut, prin votul de ieri al Consiliului Local Municipal, un alt spatiu, pentru a-si desfasura activitatea politica. Desi conducerea PDL Braila a facut presiuni pentru a i se repartiza sediul fostului PD - transferat in conditii controversate, pe ultima suta de metri a mandatului fostului primar Constantin Cibu, catre cabinetul parlamentar al deputatului Horia Vasioiu - actualul edil, Aurel Simionescu, a preferat sa nu se complice cu anularea unei decizii a predecesorului sau, ci sa astepte inca doua-trei luni, pina la incheierea mandatului lui Vasioiu, care oricum va trebui sa predea spatiul respectiv. Ca atare, celor de la PDL li s-a propus un spatiu situat la etajul cladirii din strada Pensionatului nr. 2. Astfel, PDL a obtinut cinci incaperi in suprafata utila de 145 metri patrati, cu dependinte in suprafata utila de 100 mp. Imobilul respectiv fusese evacuat, dat fiind ca acolo urmau sa se faca lucrari de consolidare.
Amintim ca refuzul actualului primar Aurel Simionescu de a anula dispozitia lui Cibu si de a-i lua lui Vasioiu spatiul respectiv, ce fusese ani de zile sediul PD, i-a suparat foarte tare pe democrat-liberali, care au declarat ca ei nu considera ca ar avea vreo alianta sau macar vreo intelegere in plan local cu PSD-ul si nu-si asuma statutul de parte a unei majoritati care conduce Consiliul Local Municipal si Consiliul Judetean.
PDL Braila mai detine un spatiu in zona Barierei Calarasilor, insa acela este mult prea mic pentru ca partidul sa-si poata desfasura activitatea in conditii corespunzatoare. Ca o coincidenta, decizia CLM privind acordarea acestui spatiu catre PDL a fost luata intr-o reuniune in care presedinte de sedinta era liderul PDL Eugen Badalan.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu