Skip to main content

PDL-istul George Dragu spune "nu" politicii cu "poalele-n cap"

* acesta crede ca schimbarea conducerii PDL Braila pune bazele unei politici echilibrate si civilizate si desfiinteaza politica cu poalele-n cap si injurii * intrebat daca se refera la fostul presedinte PDL Mitroi, Dragu a negat, fastacit, precizand ca vorbea la modul general

Prim-vicepresedintele PDL Braila George Dragu este de parere ca odata cu schimbarea conducerii organizatiei judetene se va face o politica echilibrata si nu una cu "poalele-n cap" asa cum s-a facut pana acum. Dragu a facut aceasta afirmatie in cadrul unei conferinte de presa, cand intrebat care ii sunt prioritatile, ca proaspat prim-vicepresedinte, a raspuns ca pe primul loc sta punerea in practica a unui mod de lucru echilibrat, civilizat si eficient: "Sunt optimist. Cred ca pentru prima data in Braila se creeaza premisele pentru a se trece de la politica poalelor in cap, cu certuri, jigniri, injurii, politica facuta cu glandele, la masa verde, politica negocierilor, armonizarii intereselor de grup, pentru a se atinge interesele comunitatii. Chiar daca prezenta la vot a fost redusa, cele doua partide care pun in practica actul de guvernare au avut o majoritate zdrobitoare. Eu vad asta nu ca un semnal de a ne evidentia orgoliile, ci ca unul de a ne asuma responsabilitatea si de a pune in practica un mod de lucru echilibrat, civilizat si eficient". Intrebat daca nu cumva, cu alte cuvinte, il acuza pe fostul presedinte PDL Braila Nicolae Mitroi ca ar fi condus partidul cu "poalele-n cap" si cu "injurii", Dragu a dat din colt in colt si a explicat ca nu se referea la Mitroi, ci, asa, in general. In ajutorul sau a sarit actualul presedinte, Eugen Badalan, care a declarat: "Ei, noi avem o istorie...cu ce s-a intamplat cu PD-ul....Sunt mai multe. Dar nu cred ca domnul Dragu se refera la Mitroi. In ce priveste prioritatile, acestea sunt organizarea si dezvoltarea structurilor PDL Braila, pregatirea pentru alegerile europarlamentare si prezidentiale, promovarea proiectelor PDL, egalarea PSD in randul preferintelor electoratului, pregatirea resurselor umane pentru urmatoarele alegeri locale si parlamentare".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu