Mergi la conţinutul principal

PDL Braila are de ales intre 13 potentiali candidati la parlamentare

Organizatia PDL Braila a terminat faza de inscriere pe lista a membrilor care doresc sa candideze pentru alegerile parlamentare si se pregateste acum pentru un sondaj care sa desemneze pe cei mai buni dintre doritori, care au sansele cele mai mari de a cistiga mandatele de deputati si senatori. Presedintele PDL Braila, Nicolae Mitroi, a anuntat ca exista 13 membri de partid interesati sa candideze pentru Camera Deputatilor si trei pentru Senat. Acestia sint: Andrei Busurca, Nicoale Mitroi si Dan Sabau - pentru Senat si Ionel Adetu, Eugen Badalan, Gabriel Ciochina, Traian Cismas, George Dragu, Ionel Enuta, Adela Frigioiu, Grigore Potec, Cristian Pricop, Marian Sarbu, Ion Stefan, Adrian Zamfirache, Neculai Zotoi - pentru Camera Deputatilor.
"Cei 13 posibili candidati ramasi in cursa, in marea lor majoritate, si-au declarat deja interesul pentru un colegiu sau altul, ei ramin, ca numar, asa si-au depus CV-ul si proiectul politic, deci lucrurile, din acest punct de vedere, sint clare. Mai avem citeva chestiuni de lamurit cu citiva dintre colegi, in legatura cu colegiul pe care il prefera. De exemplu, domnul Potec este plecat in China si nu am putut discuta cu dinsul pina acum. In cursul zilei de astazi (ieri- nr.) vom transmite la Bucuresti numele potentialilor candidati si colegiile pe care vor sa candideze, apoi vom lua legatura cu un institut de sondaje specializat si sa vedem care sint costurile. Din cele doua variante de lucru, de a se face un sondaj prin intermediul celor de la centru si de a-l face local, noi optam pentru varianta a doua, sa ne ocupam noi de aceasta problema. In functie de rezultatul sondajului, vom stabili si care sint candidatii PDL, pentru ca noi consideram ca aceste rezultate sint mai concludente decit orice vot in conducerea organizatiei. Pina la jumatatea lunii septembrie trebuie incheiate toate aceste actiuni, astfel incit sa avem deja validati de la centru candidatii nostri", a precizat Mitroi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu