Mergi la conţinutul principal

PDL îşi modifică iar lista de directori

Anunţul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, de către preşedintele PDL Brăila, Eugen Bădălan. El a evitat să spună numele celor în cauză, însă a precizat că este vorba despre cinci persoane vizate de o ultimă analiză: "Am ajuns la concluzia că în legătură cu unele persoane mai trebuie să facem o analiză. Este vorba despre persoane care ar reprezenta o problemă atât pentru direcţia pe care ar conduce-o cât şi pentru noi, pentru imaginea partidului. Sunt unii pe care i-am desemnat în Biroul Judeţean ca posibili şefi pentru anumite direcţii şi competenţele lor profesionale nu sunt tocmai corespunzătoare cu cerinţele postului - nu că ar avea probleme ei, ca indivizi, dar au probleme în sensul că pregătirea şi experienţa lor în domeniul respectiv este foarte slabă şi avem incertitudini în legătură cu performanţele pe care le-ar obţine. La alţii au apărut probleme politice, în sensul că nu au îndeplinit criteriile de vechime în partid sau ca simpatizanţi ai partidului".

Liderul PDL susţine că nu ar fi vorba despre o analiză superficială a celor în cauză - deşi s-au făcut două astfel de analize, înainte de a se lua decizia - ci despre faptul că, după ce s-a dat publicităţii lista, au primit observaţii din diverse surse şi date noi despre unii dintre potenţialii directori: "Asta e, ulterior, au apărut date noi în legătură cu persoanele respective, ceea ce ne-a făcut să ne îndoim ce faptul că merită acele funcţii. De exemplu, la unii am făcut descoperirea că ei sunt nişte traseişti politici, că au venit şi ne-au spus că au fost victime şi au fost obligaţi să intre într-un partid sau altul, dar de fapt, adevărul este că nu i-a obligat nimeni, au intrat la acele partide de bunăvoie şi nesiliţi de nimeni".
Eugen Bădălan a precizat, pe de altă parte, că desemnarea surorii sale, Virginia Sâmpetru, din partea PSD, la conducerea Direcţiei pentru Cultură şi Culte nu a fost niciun fel de troc politic, cum s-a speculat şi că el, unul, nu a avut nimic de-a face cu alegerea social -democraţilor: "Eu ca persoană şi PDL-ul, ca partid, nu avem niciun amestec în acea problemă. Asta nu înseamnă că soluţia la care PSD-ul a ajuns nu-mi convine. Aş fi nu ştiu cum să spun că aş avea o problemă. Nu, chiar mă bucură, recunosc!".
Precizăm că, potrivit unor surse interne, persoanele vizate de această nouă analiză sunt: Gurlea Florin Florică (propus pentru ANL), Florin Bălan (propus pentru AFDJ), Bogdan Popescu (Vamă), Mihaela Mirică (propusă pentru ADS) şi Elena Mocanu (Inspectoratul pentru Controlul Seminţelor).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro