Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PD nu se simte responsabil pentru ce s-a intimplat in Braila in ultimii 3 ani

Conducerea PD Braila nu este dispusa sa-si asume in vreun fel rezultatele guvernarii municipiului, in ultimii trei ani, desi, oficial, mai mult de doi ani a fost la putere Alianta PNL-PD. Presedintele democrat local este de parere ca daca cineva trebuie sa-si asume raspunderea pentru esec, aceasta este alianta din umbra, PNL-PSD-PRM: "Am asistat in ultimul timp la diferite pozitii luate in mass-media de diferite partide politice, referitoare la bilantul Aliantei DA dupa trei ani de la ultimele alegeri. Pentru noi, PD, toate aceste opinii sint, cu blindete spus, ilare si indecente. Ilare, pentru ca dupa cum e cunoscut de intreaga opinie publica, la nivel local, Alianta a functionat doar in turul II al alegerilor pentru primarul Brailei, cind PD s-a mobilizat exemplar in sustinerea candidatului liberal si pina la constituirea Consiliului Local Municipal si alegerea viceprimarilor. Dupa aceea, PNL a preferat aliante de conjunctura cu PSD si PRM, izolindu-ne in CLM. De aceea, de circa doi ani de zile noi i-am ridicat sprijinul primarului Cibu. Daca acum PNL, in ciuda evidentelor, isi da singur note de trecere privind modul in care a gestionat administratia municipiului, acest lucru nu poate da nastere decit la ilaritate. In schimb, PSD chiar da dovada de indecenta politica. Dupa trei ani in care a sustinut cu consecventa initiativele primarului si ale PNL, PSD se trezeste brusc in opozitie si desfiinteaza tot ceea ce a sprijinit din toate puterile".
Vasioiu contesta si imaginea de Gica contra pe care si-au creat-o democratii in ultimii ani, explicind ca, de fapt, ei nu au vrut decit sa
fie vocea critica a Aliantei: "S-a zis despre PD ca, la putere fiind, ii place sa se situeze in opozitie, dar acest lucru s-a dovedit fals. Am vrut sa fim vocea critica din cadrul puterii, sa anticipam si sa stopam evetualele derapaje ale acesteia, dar cind am vazut ca toate eforturile noastre sint in zadar, am ales sa ne retragem. Despre PSD e evident ca ii place sa fie in opozitie, dar din umbra sa detina controlul si puterea. Daca PNL a consimtit la acest joc local si, mai nou, national, in ciuda tuturor angajamentelor luate, este treaba sa. Numai ca cine vorbeste de nerealizarile la nivelul municipiului sa nu mai pomeneasca Alianta DA, ci sa vorbeasca direct cu referire la PNL, PSD si PRM".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii