Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PD Braila, campion la consilieri atrasi de la alte partide

Organizatia PSD Braila a iesit cu fata curata, dupa perioada depunerii declaratiilor de apartenenta politica. Potrivit datelor ce ne-au fost comunicate ieri, in cadrul unei conferinte de presa, organizatia a pierdut un primar, cel din Unirea, care s-a declarat independent, si 11 consilieri. Dintre acestia, 5 au pelcat la PD, 2 la PNL, unul la PC si 3 au devenit independenti. In plus, un consilier din Tufesti nu a depus la timp declaratia de apartanenta politica, motiv pentru care si-a pierdut calitatea, iar in locul sau va urca urmatorul, de pe lista PSD din comuna.
Pe de alta parte, in PSD au venit alti 4 consilieri, de la alte partide. Dupa cum au fost informati de conducerea organizatiei, acesta este unul dintre cele mai bune rezultate pe tara, intre filialele PSD, cea de Braila pierzind un numar mic de alesi locali.
In ceea ce priveste PD-ul, acesta are un bilant si mai bun: nici un primar plecat, un singur consilier pierdut, care a preferat sa devina independent, si 22 de consilieri veniti de la alte partide. Dupa cum ne-a informat presedintele PD, Horia Vasioiu, o informare, pe larg, pe aceasta tema, va fi prezentata in cadrul unei conferinte de presa, in cursul acestei saptamini.
Am incercat sa obtinem citeva date de la organizatia judeteana PNL, in privinta rezultatelor de dupa depunerea declaratiilor de aparteneta politica, insa nici senatorul Dan Sabau, nici deputatul Gabriel Sandu nu au putut fi contactati, in cursul zilei de ieri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii