Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PC si-l doreste pe Cibu

Primarul municipiului, Constantin Cibu, este curtat, mai nou, de conservatori. O delegatie a PC, din care au facut parte George Savin Cutas, Bogdan Ciuca, Eugen Durbaca si Ghiorghi Obreja l-a vizitat, ieri, pe primarul Cibu si i-a propus sa treaca la conservatori. Potrivit lui Obreja, liderul PC Braila, oferta facuta a fost una cit se poate de fireasca, in contextul in care, spune acesta, si alti primari din judet se gindesc sa paraseasca partidele din care fac parte. "Era firesc sa-i facem o oferta, atit timp cit si PD, spre exemplu, asteapta sa vina la dumnealor unii primari. Si noi facem o oferta primarului Cibu, si poate avem mai multe sanse de reusita decit altii, pentru ca noi sintem o echipa mai stabila, mai lipsita de sulfarimea asta a politicianului vechi; sintem noi in politica, actuala echipa de la PC Braila, si ne gindim serios in primul rind la interesul cetateanului, nu la interesul personal".
Intrebat fiind cum a reactionat primarul la oferta facuta, Obreja ne-a spus ca acesta nu a respins-o fara drept de apel: "Deocamdata, nu am primit nici un raspuns, dar datoria noastra este sa insistam si poate vom avea cistig de cauza".
Primarul Constantin Cibu nu a dorit sa comenteze aceasta informatie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii