Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paznicii scolilor fac treaba de mintuiala

In noaptea de 2 spre 3 februarie, un control realizat de Politia Urbana, compartimentul Sisteme de paza, a demonstrat ca paznicii scolilor dorm in front, sint absenti sau sub influenta bauturilor alcoolice. Au fost verificate 12 scoli, iar la cinci dintre acestea paznicii au fost sanctionati pentru nerespectarea prevederilor Legii 333/2003.
B.Neculai, paznic de noapte la Scoala "Ion Creanga", a fost depistat efectuind serviciul sub influenta bauturilor alcoolice. C.Ioan, paznic la Grupul Scolar "Spiru Haret", S.Marian, paznic la Scoala Speciala de baieti si E.Costel, paznic la Scoala Generala "Ecaterina Teodoroiu", au fost depistati dormind In timpul serviciului. La Scoala Generala "Mihai Viteazu" nu a fost gasit In post paznicul de serviciu. Paznicii care nu si-au facut datoria au primit amenzi in valoare totala de 300 lei (RON).
Referitor la aceste situatii, directorul Scolii "Ecaterina Teodoroiu", prof. Ion Nedelcu, a precizat ca persoana care nu si-a facut datoria va fi sanctionata. "Si anul trecut am avut o situatie deosebita cu unul dintre paznicii nostri si a fost sanctionat. Situatia lui va fi discutata in Consiliul de Administratie, abia saptamina viitoare, pentru ca acum profesorii sint in vacanta. Paznicul are si sonerie la intrare, este responsabilitatea lui sa pazeasca scoala. Nu ne jucam cu jumatati de masura in aceasta privinta", a mai spus prof. Ion Nedelcu. La fel de transanta a fost si pozitia directorului Scolii "Ion Creanga", prof. Victor Buzea. "Am inteles ca a fost amendat. Situatia lui se va discuta in Consiliul de Administratie si ii vom da avertisment, il vom sanctiona la salariu, insa trebuie sa ascultam si versiunea lui. Vom tine cont si de alte abateri, daca are. Imi pare rau, dar nu putem tolera asemenea atitudine. Eu am mai dat afara si alti paznici insa trebuie sa judecam daca abaterea chiar necesita o asemenea masura aspra", a explicat prof. Victor Buzea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii