Mergi la conţinutul principal

Paznici somnorosi

Desi politistii urmaresc periodic modul in care se efectueaza paza obiectivelor din oras, a scolilor sau unitatilor economice, totusi, unii paznici continua sa spere ca norocul le va suride si nu vor primi musafiri neasteptati. In noaptea de 4 mai, opt paznici si agenti de paza au fost gasiti dormind in post, unii dintre ei fiind si sub influenta bauturilor alcoolice, in timpul unei actiuni desfasurate de politistii din cadrul Compartimentului Sisteme de Paza al Biroului de Politie Urbana. Din cele 17 unitati controlate, la 8 au fost gasite nereguli, paznicii si agentii de paza care au confundat locul de munca cu patul de acasa sau cu circiuma, fiind sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 500 de lei. Printre cei treziti din somn de politisti se numara paznicii Mihaila B., Ion I., Radu B., Costel C., Toma G. si agentii de paza Costica B., Fanica C. si Adrian B., care isi desfasurau activitatea fie la unitati de invatamint, fie la diverse societati comerciale din municipiu.
"Toti au fost sanctionati contraventional, iar deficientele constatate vor fi aduse la cunostinta conducerilor unitatilor ai caror angajati sint, precum si conducerii firmelor specializate, prestatoare de servicii de paza, urmind ca la urmatoarea abatere sa se procedeze la retragerea atestatelor", a precizat subinspector Jenel Sogor, purtatorul de cuvint al IJP Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu