Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paznici adormiti amendati de Politie

Politistii de la Compartimentul Sisteme de Paza au controlat, marti noapte, 12 institutii si au deranjat din somn mai multi paznici platiti sa asigure securitatea unitatilor respective, pe care i-au "premiat" cu cite o amenda de un milion de lei vechi, pentru a ramine treji in timpul programului.
"Agentul de paza Georgian B. nu a fost gasit pe timpul efectuarii controlului la SC “Petrom” de pe Sos. Buzaului. Pentru ca angajatii statiei au declarat ca agentul se ascunsese In incinta cladirii pentru a nu primi amenda, neavind armamentul din dotare asupra sa, politistii au simulat efractia declansind sistemul de alarmare. Agentul de paza a fost identificat si sanctionat contraventional. Echipa de interventie a firmei specializate a ajuns la fata locului dupa 30 de minute", ne-au precizat surse din cadrul Biroului de Presa al Politiei.
In timpul aceleiasi actiuni, politistii au mai avut parte de o surpriza, la SC "Apan", unde toti cei patru paznici - Laurentiu M., Sandel B., Dumitru T. si Vasile M. - dormeau bustean.
Alti doi paznici care au calcat pe bec sint Nicolae T. si Danut A. - primul prins la benzinaria de la Caramidarie, fara a avea echipamentul din dotare, iar cel de-al doilea gasit la SC "Eco" sforaind de mama focului. Cei sapte au fost sanctionati contraventional cu cite 100 lei noi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii