Mergi la conţinutul principal

Paul Scurtu, medaliat cu bronz la naţionalele de Ne-Waza, U18

• la categoria 66 kg la care a concurat reprezentantul clubului CSM Brăila au fost 36 de sportivi • Andreea Marinescu a pierdut meciul pentru medalia de bronz

 

În weekend-ul trecut, reprezentantul secţiei de judo de la CSM Brăila, Paul Scurtu, a cucerit medalia de bronz la Campionatul Naţional de Ne-Waza. Dacă anul trecut sportivul pregătit de Carmen Constantin a fost campion naţional la categoria 55 kg, la U18, în 2019, la categoria 66 kg, competiţia a fost mult mai grea. Pentru podium s-au luptat 36 de sportivi, astfel că Paul Scurtu a avut de disputat 6 meciuri. Brăileanul a câştigat 5 meciuri dar l-a pierdut pe cel cu Boldiş de la LPS Oradea, cel care dealtfel a devenit campion naţional. Iar Paul Scurtu, care a împlinit 16 ani, s-a clasat pe locul al treilea, la U18 şi implicit şi-a adjudecat medalia de bronz.

La naţionalele de la Deva a participat şi Andreea Marinescu. Dacă în această vară, la naţionalele de judo, sportiva de la CSM Brăila a cucerit medalia de bronz la categoria 44 kg, la U18, în concursul naţional de Ne-Waza, brăileanca a concurat la categoria de greutate 52 kg şi s-a clasat pe locul al şaptelea. Marinescu a pierdut exact meciul care i-ar fi oferit şansa de a se clasa pe

poziţia a treia a podiumului de premiere.

“Ţinând cont de faptul că an de an a schimbat categoria de greutate, rezultatul obţinut de Paul Scurtu este bun. A fost la un singur pas de titlul de campion. El însă a avut o prestaţie foarte bună într-o grupă cu 36 de sportivi. În urmă cu două săptămâni, Marinescu s-a clasat pe locul al cincilea la U21, acum, la Deva, a pierdut meciul pentru bronz, dar pe ansamblu a avut o prestaţie bună. Spun că ambii sportivi s-au autodepăşit pentru că ei nu au mai participat la nicio altă competiţie pregătitoare pentru naţionalele de Ne-Waza”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro