Mergi la conţinutul principal

Paul Scurtu a fost convocat la lotul de judo

• la secţia de judo, doar sportivii de la grupa de performanţă se antrenează • ei se pregătesc fizic pe Bulevard

 

Majoritatea sportivilor de la CSM Brăila aşteaptă cu nerăbdare reluarea competiţiilor oficiale. Federaţiile de Motociclism şi de Atletism au programat deja primele competiţii oficiale. Pe 18 şi 19 iulie, la Brăila vor avea loc primele două etape ale Campionatului Naţional individual de dirt track, iar pe 25 şi 26 iulie se va desfăşura Cupa României, concurs open pentru atleţii juniori.

Secţiile de judo şi box mai au de aşteptat până când vor intra în concursurile oficiale. Secţia de judo a primit, ieri, 17 iunie, o veste bună. Paul Scurtu a fost convocat la lotul naţional de juniori urmând să ajungă la Izvorani pe data de 1 iulie. Ceilalţi sportivi de la grupa de performanţă a acestei secţii mai au de aşteptat. Iar zvonurile nu sunt dintre cele mai optimiste. Fiind sporturi de contact, judo şi sambo ar putea să-şi stabilească ierarhiile pe 2020 în toamnă. Acest lucru fiind posibil doar dacă datele privind infecţiile cu noul coronavirus nu vor fi din ce în ce mai alarmante.

“Paul Scurtu a primit convocarea la lotul naţional de judo. El va trebui să fie pe 1 Iulie la Izvorani. În rest nu am deloc informaţii optimiste în ceea ce priveşte reluarea competiţiilor. Probabil că din septembrie se vor relua. Tot calendarul este dat peste cap. În septembrie, octombrie şi noiembrie erau programate Campionatele Naţionale de newaza (lupta la sol), acum cine ştie când se vor mai desfăşura... În acest moment, eu lucrez doar cu sportivii de la performanţă şi mă refer în primul rând la Teodora Naidin, Maria Naidin, Cătălina Varvaruc, Paul Scurtu. Antrenamentele, toate cu specific de pregătire fizică, le facem pe Bulevard. Din când în când, doar Scurtu merge la forţă în sală. Sportivii începători nu vin deocamdată la antrenamente. Conform planificării iniţiale, în septembrie România urma să organizeze şi două competiţii intrernaţionale de judo, una de seniori şi una de cadeţi. Mai aşteptăm şi alte reglementări prin iulie”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro