Mergi la conţinutul principal

Patru sportivi de la CSM Brăila, în loturile naționale de kaiac canoe

* aceștia au început deja pregătirile * Vlad Olteanu se antrenează din 8 noiembrie, la Bascov * Nicolas Giurgea, Andrei Diță și Alexandru Popescu se antrenază din 17 noiembrie, la Brăila, cu antrenoarea Florentina Ion

 

După competițiile oficiale pe care le organizează în fiecare an, Federația Română de Kaiac Canoe stabilește componența loturilor naționale. Iar în acest an, după ce au obținut rezultate remarcabile, patru sportivi de la CSM Brăila fac parte din aceste loturi.

Vlad Olteanu, elev în clasa a X-a, la Colegiul Național Pedagogic “D. P. Perpessicius”, Brăila a fost nominalizat în lotul național de juniori I și începând din data de 8 noiembrie, sportivul pregătit la Brăila de antrenoarea emerită Florentina Ion, se află la Bascov.

Pe data de 17 noiembrie, într-o componență nouă, au demarat antrenamentele la Brăila și cei trei sportivi convocați în lotul național de juniori II, Nicolas Giurgea și Andrei Diță, de la grupa antrenorului Gheorghe Constantinov, precum și Alexandru Popescu, de la grupa antrenoarei Florentina Ion, cea care de altfel se ocupă de pregătirea sportivilor din lot.

Acum antrenamentele se desfășoară la bac.

“Pregătirile se derulează la bac-ul de iarnă. Este o perioadă de pregătire fizică generală, cu tehnică la bac, până în martie, când vom putea ieși pe Dunăre”, a explicat antrenoara Florentina Ion.

Însă antrenamente, în aceleași condiții, fac toți cei 30 de sportivi ai secției de kaiac canoe de la CSM Brăila. Florentina Ion are 25 de sportivi, Gheorghe Constantinov 5 sportivi.

“Mă bucur foarte mult că Olteanu a fost cooptat în lotul național de juniori I. El are șanse mari să reprezinte România în concursurile internaționale din 2022. Referitor la modul în care se antrenează deja ceilalți sportivi legitimați la CSM Brăila, am stabilit anumite criterii. Pentru că situația actuală impune anumite reguli, am stabilit să împart sportivii în trei grupe, una se antrenează dimineața, celelalte două, pe rând, după-amiaza. Așteptăm ședința de final de an de la Federație pentru că atunci, în decembrie, se va stabili atât calendarul competițional intern, cât și cel extern”, ne-a mai declarat antrenoarea Florentina Ion.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu